fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 evet accountumu satıyorum aynı account içinde everquest 2 ve swg accountları var swg accountu aktif şu an fakat fiyatı biraz pahalıdır içinde 3 oyun olduğu için 150 200 dolar arası gibi bir fiyat düşündüm ilgilenenler mesaj atsınlar parayı elden alabilirim istanbul içindekiler mesaj atsın everquest accountu içinde karakter yok gibi ama swg accountu içinde bir tkm var ve force sensitive yani village phasein de ama karakter için ayrıyeten çok para talep etmiycem sırf karakter için 20 30 milyon düşündüm...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 helalinden 10 dolar birde protein tozu veririm huhaha[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 hadi len kalabalık yaratma :)[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 sinek avlıo ben napiyim[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 gelir müşteri elbet... bu arada ilgilenenlere duyurulur fiyatta indirim yapabilirim yani baya avanjlı duruam getirebilirim fiyatı sizin için sadece ilgilenenler mesaj atsınlar...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 150yi telafuz eden adam 150 ye anca satar hatayı 150-200 dolar aralıı vererek yaptn :D 150 dolara anca satarsın söliyim[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 tamam ya ztn kolaylık yapacam dedim ben ilgilenen olursa atar pm sen karışıp durma şuraya :)[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 fiyatı 150 milyona düşürdüm evet almak isteyen varsa buyursun daha da makul fiyata alamazsınız 3 oyun birden zaten...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ebaye attım aynı zamanda accyi orada 80 dolardan bid başlattım burada da 100 milyon diyim artık :) 3 oyun 100 milyona daha ne duruyorsunuz :)[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 muhahaha forb hayrdır? bak yakında beleje vercem gbime gelio :D[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 yok artık o kadar değil :) 100 milyona indim olm işte daha da inersem kaybım inanılmaz olur o yüzden 100 veren olursa direk verecem everquest 2 ve swg birlikte ama yok itşe tek tek olsaydı keşke accler ayrı ayrı daha rahat satardım...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 uplayalım...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 up...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - [Bu mesaj fortinbras tarafından 21 Şubat 2005 20:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 up... fiyatı 90 milyona düşürdüm yok mu alan? artık herhalde oyunla ilgilenen yok buna bağlıyorum yoksa daha uygun fiyat veren yoktur herhalde inanılmaz zarara satıyorum şu an yani...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 up...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar