Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Wow Us Account

fortinbras

Öne çıkan mesajlar

world of warcraft us accountu satıyorum europe a geçmeyi düşündüğüm için içinde lvl 27 human rogue var 3-4 gold para bu arada karakter warsong serverında ilgilenenler mesaj atsınlar ama sadece istanbul içi olabilir parayı elden alabilirim çunku fiyatını ise 50 60 dolar civarı düşündüm bence gayet makul bir fiyat...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

evet uplayım dedim ilgilenen vasa ebayde satmaya çalıştık ama ebay blizzardın politikası nedeniyle satıştan kaldırdı... şimdi 50 60 doalr demişimo fiyat düştü 55 milyona flm bırakırım accounu kutuyu da yollarım istanbul içineyseniz elden teslim ederim içindeki level 27 rogue da hediyesi olsun...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

çıkar bence fiyat çok uygun yani sanıyorum ki us te oynamak isteyenler de vardır sonuçta illaki buralarda içinde çok süper olmasa da iyi kotu karakter de var 50 milyon iyi fiyat verdim yani... alcak olan da gelir benden alır :)[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...