fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 evet accountumu satıyorum Eclipse serverında tkm ve force sensitive bunun dışında novice fencer, ve ayrıca jump to lightspeed enabled fakat pek pilot kasmadım... çok fazla itemi yok ama sizi idare edecek kadar bişiler var yani şu an aktif account ve 3 hafta daha oynama süresi mevcut... içinde aynı sow accountunda everquest 2 de bulunmakta şu an aktif değil ama siteyen aktif edip oynayabilir fiyat olarak 100 milyon düşündüm çok az pazarlık payı olabilir duruma göre... ayrıca kutuları ve patch cdlerini de verebilirim yanında isteyene... bence çok uygun fiyat 3 oyun artı bir karakter için... ilgilenenler buradan veya özel mesajla ulaşsınlar...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 up... fiyatı 90 milyona düşürdüm pazar alanında da var topic artık hala da alan çıkmazsa hayrına verecem birine daha iyi fiyat kimse veremez herhalde 3 oyun için...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - [Bu mesaj fortinbras tarafından 23 Şubat 2005 18:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 değerini bilmiyor kimse senin :)[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 30 En üst düzey Türk tanker -- Bayat , 23 Şubat 2005 15:01 tarihinde demiş ki: Tek elle yazmak zor degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 hehe... abi hayatta yapmıcağım iş account satmak ama paraya ihtiyaç olunca mecburen :)[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evkav Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 nerde sundun urunu gittigidiyor.com a vermediysen bir kerede oraya ver. dene hic olmazsa bir alan olur. dunyanin en iyi oyununu kim almak istemezki tabi oyunu bilen birisinin olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 gittigidiyor.com dan da verebilirim doğru diyorsun da koca paticikten bir tane alcak adam çıkmadı oradan da pek ümidim yok üstüne onlar ilan için ufak da olsa para da alıyorlar...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar