xueshen Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: Demon_of_Hell, 13 Şubat 2005 02:06 tarihinde demiş ki: ------Katılanlar----------------- Thadeus +1 Turkish-Soldier Bert Erutan horacegoesskiing SilphatosIce_ Endoret grambrood xueshen zed thadox metorik(katliyam) demon_of_Hell --------------------------------- ismini yazdırıpta gelmeyenler feci şekilde combo yiyecektir haberi olsun. Hatta satanlar mame server'ına girdikleri zaman kafalarına aduket atılacaktır. [signature][hline]orochi
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 yarın son gün[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Bana bir eş.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 selam turnuva 19 şubat akşamı saat 23.00 da başlayacaktır. eğer saat i uygun değil diyorsanız rakibinizle konuşup maçınızı erteletebilirsiniz (tabi bana veya demon_of_hell e haber verin) maç listesi yarın asılacaktır. eğer bir eşiniz yoksa biran önce birini bulup bize bir şekilde haber edin. olmadı en son ihtimal random bir eşleme yapacağız :)[signature][hline]orochi
grambrood Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Banada bir eş lazım kim olursa razıyım :P.
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 grambrood, gel senle eş olalım team HL2DMers olarak :p.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 beyler bana eş olcak varsa ben Gambit yada captain com olcam :D[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 [signature][hline]orochi
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: xueshen, 18 Şubat 2005 16:34 tarihinde demiş ki: hazırmıyız yarın 23.00 da başlıyoooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrr[signature][hline]orochi
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 fark etmez benim icin kardeşle birlikte birinci olcaz tek korkum horace eğer onu biri pataklarsa birincilik bende...[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 izleme şansımız varmı,ben izlemek istiyorum :)[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım......
gareth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 23:00 benim için biraz geç modemim bozuk oldugu icin bizimkini daha erkene alamazmıyız / thadox
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Arkadaşlar Ertelecek olanlar bizede mesaj atarsa sevinirim sonucun ne oldugunu bilsek iyi olur[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862
moriteri Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Yaw kayıt günü dün sondu ama, ben genede belirteyim... en azından yedek baabında olaya katılabilirim.... organizatörden özele veya buraya bir mesaj bekliyorum. hakkımda bir hükme varılsın!!! geciktik be tüh :([signature][hline]*!Dikkatli bakarsanız o güzel gözlerinize görünür.
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 akşama 23 de gel o zaman eğer hem haber vermemiş hemde gelmeyen kimse olursa sen oynarsın uyarmı?
moriteri Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 öyle yapalım o zaman lakin server hala kapalı.. anlamadım ben bu işi[signature][hline]Morotetori Kaitennage
grambrood Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 evet 23:00 e az kaldı ne yapacaz yedek plan = server felan varmı yada server durumu nedir konu hakkında bilgisi olan varsa mesaj atmaktan çekinmesin.
moriteri Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 xueshen server açabiliyordu galiba ama ortalama 70 ms ile bağlanılabiliyor xueshen ile oynarken sorun olmuyor da, biz kendi aramızda oynayınca acip lag oluyor... bilemiyorum yane. Mbit bağlantısı olan var mı? server kurun acele ! :-o[signature][hline]Morotetori Kaitennage
mdma Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ya bu oyun lagda oynanacak bişi değil. Patide rahattık ama açık değil hala :([signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Zed Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Ben açıcam serverı. merak etmeyin bağlantı sağlam. xueshen turnuva saatini duyursun, o saatte açıp ip yazarım.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
mdma Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 uh zed pati kalierayıda açsanda oynasak nedir bi sorunmu var serverde zırt pırt kapanıp açılıyor.Ne guzel arada stres atıyorduk. Hemde ne lag nede başka bişi vardı.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
moriteri Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 bu arada ben bir arkadaş daha buldum... tanırsınız belki evilsamurai :) o da oynamak istiyor... yer olursa takım olabiliriz onla[signature][hline]Morotetori Kaitennage
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 195.174.150.180:27888 zed e teşekkürleri borç bilirim[signature][hline]orochi
moriteri Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Turnuvayı biz kazandık harikayız :D Turnuva listesinde adım bile yok ama, assolistler son çıkar ehehe (ne alaka yaw) aksini iddia eden olursa yalan... Biz derken ben ve evilsamurai (forumlara pek uğramaz)[signature][hline]Morotetori Kaitennage
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 yaw anne anne benim coştu hastaneye kaldırmak zorunda kaldık ya gelemdim :([signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Öne çıkan mesajlar