elvyn Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 abi adam bilimum sarkıcının sesini cıkarabiliyor yani hayvanlık bu dovucem.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 watch?v=IBRH8py9vzI&feature=related ha dedim dinlerken, super bi adam resmen. ses mukemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 inlemeleri jeff buckley i hatırlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 ilk adını duyduğumda fazıl say'ın fal bakarken keşfettiği genç diye ilk çıkan albümünü çıktığı gün almıştım. oha hayvan bu ne lan dedim sonra hayranı oldum. ama hala bi canlı izliyemedim. çok mütevazi bi insan örnek biri bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar