Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cem Adrian

_Tora_

Öne çıkan mesajlar

24 yasindaki bu genci fazil say kesfetti ve muhtesem bir sesi war herkese tavsiye ederim.

Ayrica muzikle ilgili herseyi yapabildigini soyluyolar:Louis Amstrong, Ray Charles, Mariah Carey, Bjork, Ruhi Su, Callas, trompet, surdinli-trampet, viyola, agiz mizikasi, anadolu girtlagi, arap girtlagi, zenci girtlagi, pop, caz, etnik, tekno, rock klasik hepsi bir kiside bulunuyor. Kisaca tek kisilik koro dedikleri Cem Adrian...

Cem Adrianin diger insanlardan farkliligi normal insanlarin uc kati uzunlugunda ses telleri olmasidir.

Hepinize tavsiye ederim muhtesem sesi war, tabi Fazil Sayin etkisiyle de gercekten dunyanin en buyuk seslerinden biri olmaya aday...[signature][hline]
blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Tora_, 21 Şubat 2005 22:25 tarihinde demiş ki:

Ayrica muzikle ilgili herseyi yapabildigini soyluyolar:Louis Amstrong, Ray Charles, Mariah Carey, Bjork, Ruhi Su, Callas, trompet, surdinli-trampet, viyola, agiz mizikasi, anadolu girtlagi, arap girtlagi, zenci girtlagi, pop, caz, etnik, tekno, rock klasik hepsi bir kiside bulunuyor. Kisaca tek kisilik koro dedikleri Cem Adrian...

Vay bea herife bak abi çok amaçlı isveç çakısı mubarek...:):D[signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

yalan bunlar olmaz öyle saçma geri zekalıca bence, bence manga daha iyidir bu gruptan, hem zaten türkçe olmasıda saçma , türküm ben. bunlar yanlış.[signature][hline]
sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

iki sarkisini dinleyebildim, cem session ve summertime cover'i olanini. summertime pek matah degil, tamamini soyleyebiliyorum aynen, cem session'da ise bes oktavi birden soylemis, sivrisinek taklidine falan girismis, onlar super hakikaten.

ancak yedi oktavin tam kapasitesi bu olmamali, diger sarkilarini dinleyemedigim icin henuz bilemiyorum kullanmis mi sesinin tamamini yoksa kullanmamis mi. gelemedi daha cd. :)[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delinquent, 24 Şubat 2005 19:03 tarihinde demiş ki:
summertime pek matah degil, tamamini soyleyebiliyorum aynen

dalgami geciosun sen konserwatuarda flnmisin, cunku adam ayni8 sarkida jazz sesi ve zenci girtlagi kullaniyor ayrica. Bence hic de kolay deil.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Numb, 24 Şubat 2005 18:00 tarihinde demiş ki:
yalan bunlar olmaz öyle saçma geri zekalıca bence, bence manga daha iyidir bu gruptan, hem zaten türkçe olmasıda saçma , türküm ben. bunlar yanlış.

abi dalga geciosun heralde yada umarim dalga geciosundur... Oncelikle cocuk turk ve bu grup falan deil...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 24 Şubat 2005 02:47 tarihinde demiş ki:
said:
lord_elvyn, 22 Şubat 2005 21:38 tarihinde demiş ki:
sesi 4.2 oktav kız tanıyorum pavarottininki pek marifet degil bence. kullanabilmek orada onemli olan.
pavarotti kullanamıyor senin tanıdığın kız kullanıyor ?

said:
Anladigim kadariyla tam tersi
yani pavarotti kullaniyor kiz kullanamiyor

heh. oturupta ne pavarotti inlemisligim var ne de bisey. ama pavarotti 3.5 oktav sesle soyluyorsa o sarkıları emin olun ki kullanabiliyordur eheh. unutmadan kız da cok guzel kullanıyor kullanıyor egitimini bilmiyorum ama muse felan soylerek harab ediyor kendini bi soylese bg eheh.

su an 3. sarkıyı dinliyorum ve dumur olmus durumdayım. abi adamın erkek oldugunu bilmesem bu kadındır derim su sarkıyı dinleyerek oyes.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...