ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 bakındım baya ama göremedim bi çözüm, aynı sorunu yaşayan olmamış galiba anlaşılan şimdi ben zamanında radyo falan kurdum inputtan da "winamp" ı secerek yayınımı yaptım, hiç sıkıntı yaşamadım ardından mikrofon aldım, inputtan "soundcard input" u seçtim hiç bir ayar değiştirmeden mikrofon ile yayın yaptım yine ancak ben hiç bir şeyi degiştirmemiş olmama ragmen bu meret input tan "soundcard" ı secince ses vermiyor, "winamp" ta karşı tarafta ses çıktıgını çözdük ancak o zaman da ben mikrofon kullanamıyorum anladıgım kadarıyla mixer-ses ayarlarındaki seslerin hepsi sonuna kadar acık, mikrofon falan da takılı, ses kaydedebiliyorum yani kendisiyle windowsta şimdi ben bunu nasıl çözeiblirim burada anlatabilecek olan varsa anlatsın isteyen msn e gelsin fark etmez yardımcı olun yeter [email protected] tesekkürler[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 up![signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 tekrar up! prime time a gectigimize göre cevap verecek biri cıkar elbet[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar