WindShade Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 bu sistemi yuklerken hata verip durduk yere kitelniyor ve hic bir sey yapamiyoruz sorun ne olur yardimci olabilir misiniz ? bilgisayar toshiba sattelite 1900 lap top formatli ici bos
sharky Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Hoh kilitleniyor mu ?? İlginç. Hangi aşamada kilitleniyor ? Gerçi Red Hat gibi microsoftumsu bir dağıtım yerine, Slackware gibi Uniximsi bir dağıtımı kurmanızı öneriyorum. Fakat ille de Rh ise, nerede kilitleniyor ? Hardware probing de mi ? Dosya kopyalamada mı ? nerede ?[hline] -ee
WindShade Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 yukleme basladiginda hersey cok guzel yuklemeye basliyo sonra yuzde 30 u doldugunda bi anda kitleniyo bilgisayar ayrica ilk basta ekranimi tanimiyodu linux redhat sonra tanimaya basladi. 700 tane kapet var yukleme sirasinda benim ki 500 kusuruncu pakette kitleniyo
sharky Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Alt+F4 ' e basarak ( bazı Linux distrolarında bu F6 ya kadar kayabiliyor, hatta bazılarında kurulum sırasında HİÇBİRŞEY göstermiyor, - ki bunları kurmayın ), eğer bir CRC error varsa, bilgisayarınızın davranış şeklini ayrıntılı şekilde gözlemleyebiliriniz. Aklıma gelen tek şey Data okuma hatası.. Herhangi bir Device probe edilmedikten sonra Linux pek kolay kolay takılmaz. Yüksek ihtimalle CD 'nizde, Diskinizde ya da Data kablonuzda problem mevcut.. RAM den olacağını zannetmiyorum sorunun.[hline] -ee
Öne çıkan mesajlar