THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Akp den ayrildiktan sonra bir iki konusmasini dinledim. Basin arkasinda cikti gecen gun bildigim kadariyla 35 kusur yaslarinda birisi.Konusmasi tarzi cok farkli geldi gunumuzdeki siyasetcilere benzemiyor pek. siz ne dusunuyorsunuz?[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Amerika 1 sene de Akp yi kurdum Tayyip Erdoğan senide başbakan yaptım 1 sene içindede aynen daatırım partiyi iktidardan indirirm mesajı verıo Erkan Mumcuyla..[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Erkan Mumcu'yu tanimiyorum, adini da bir iki kere duydum bu olaydan once de, ama ABD ile AKP arasinda bi sogukluk girdi son zamanlar, daha once hep pozitif yorumlarda bulunurdu amerikalilar AKP hakkinda, son gunlerde bir uyarilar falan, bir seyler donuyor yani.... Bakalim gorecegiz, biz gene 10 sene sonra ogreniriz ne olup bittigini, bir gazetede haber dizisi falan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 banada biraz paranoya gibi geliyor bu herseyin altinda amerikayi ariyoruz hakkaten dogru veya yanlis demiyorum ancak son cikan haberlere bakarak amerikali gazetecinin turkiyedeki amerikan karsitligi na olan tepkisinin pek de yersiz olmadigini dusunmeye basladim.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 liderlik özelliği olmayan dürüst bir bakan[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Zamanında sakalsız sokağa çıkmayan, Ahmet Hakan kişisinin yazdığı kadar olmasada Tayyip Erdoğandan görüş olarak çok farklı olmayan, geçmişte elindeki bir cihaz sayesinde Turgut Özal'ın dikkatini çekmiş daha sonra Anap da önemli yerlere gelmiş (2. adam) , geleceğin Parti Başkanı olarak işaret edilmiş. Partisinin barajı dahi geçemeyeceğini gördüğü anda en yüksek oyu alacağını gördüğü partiye hizmet beklemez nidalarıyla geçmiş, Kararsız olan seçmenleri peşinden sürükleyerek gittiği partiye tepki oyu kazandırmış ve Türkiyenin başına geçmesinde rol oynamış, İleride kendisine AKP yi yıkan adam denmesi için o partidende ayrılmış, şu anda ne yapacağı belli olmayan, muhtemelen bir süre bağımsız kaldıktan sonra kendi partisini kuracak olan kişidir Erkan Mumcu.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Dün milliyet gazetesinde can dündar'ın köşesinde bir yazı vardı. Sitesinden c/p ledim.. Bir fikir verebilir... ABD, Erdoğan'ı gözden çıkardı mı? Uzun bir gezinin ardından geçen haftanın gazetelerine toplu bakınca, belirtileri nicedir hissedilen bir gelişmenin ivme kazandığı daha net görünüyor: ABD, Erdoğan'ı gözden çıkarıyor. Washington'un artık aba altına gizlemeden sopa gösteren demeçlerinde ve ABD basınının yorumlarında bu açıkça hissediliyor. Bir başka belirti de şu: Türkiye medyasında AKP'ye destek verenlerde de ani bir tavır değişikliği gözleniyor. Köşelerde AKP ile ilgili fren sesine eşlik eden bir ses daha var: Ankara'daki ABD Büyükelçisi'nin "ABD'yi eleştirmekte çok ileri gittiniz" diyen sesi... Bu ses de değişik ses tonlarında "Çok ileri gittik" diye tercüme ediliyor. Ve nihayet Erkan Mumcu'nun AKP'den kopması, yeni hazırlıkları haber veriyor. Unutulmamalı ki, Mumcu AKP içinde 1 Mart tezkeresinin reddinden yana olanlara karşı "Savaşı önleyemeyeceksek, Türkiye'nin çıkarına bakalım" diyen pragmatist çizginin savunucusuydu. * * * Biz alışkınızdır bunlara... Türkiye'nin tarihi, "ABD ile uzlaşmış siyasetçiler saltanatı" olduğu kadar "ABD ile zıtlaşmış siyasetçiler mezarlığı"dır aynı zamanda... İsmet İnönü "Yeni bir dünya kurulur, Türkiye de orada yerini alır" demecinden sadece 2.5 ay sonra almıştı, Kıbrıs'a müdahaleyi engelleyen Johnson mektubunu... Ondan 8 ay sonra da devrilmişti. Peki Kıbrıs'ta Sampson darbesinin ne zaman olduğunu hatırlıyor musunuz? Ecevit, Amerika'ya meydan okuyarak haşhaş yasağını kaldırdıktan tam 2 hafta sonra... İnönü, büyük devletlerle ilişkiyi "ayıyla yatağa girme"ye benzetirdi. 2 yıl önce icazeti alan Erdoğan'ın sırtında şimdi pençe izleri görünüyor. * * * Anlaşılan o ki Washington, 1 Mart'ın ve Türkiye'deki ABD antipatisinin faturasını -biraz da haksız yere- Erdoğan'a kesiyor. "Haksız yere" diyorum çünkü Erdoğan'ın -tabanının, grubunun, hükümetinin tavrına rağmen- tezkerenin geçmesi için ne kadar çaba gösterdiği hâlâ hafızalardadır. Ama bu çabalar yetmemiş ve Irak'la ilgili haleti ruhiye, Erdoğan'ı da önünde sürükleyerek yükselmiştir. Şimdi Irak'ta kontrolü bir türlü sağlayamayan ABD, Türkiye'yi yola getirmek için pek çok kartı devreye sokacaktır. Bunun yansımalarını çok yakında Kuzey Irak'ta, Güneydoğu'da, AB müzakerelerinde, iç politikada daha çok görürüz. * * * Ancak şunu belirtmekte yarar var: Halihazırda Türkiye kamuoyundaki Amerikan aleyhtarlığını Tayyip Erdoğan'la özdeşleştirmek ve onu Washington odaklı bir kampanyanın hedefi haline getirmek, Ankara'da "istem dışı bir kahraman" yaratabilir. Ecevit'in 70'lerin ikinci yarısında Amerika'ya meydan okuyarak nasıl tırmandığını hatırlayalım. Mumcu'yla hepten parçalanacak bir merkez sağ ve CHP kurultayıyla dağılmış merkez sol manzarasında gidilecek bir erken seçimin muhtemel sonucunu da buna ekleyelim. Evet, Ankara için zor günler gelebilir, ama Türkiye'yi pataklama politikası, Washington için de zor günleri tetikleyebilir.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 nereye gitsemde seçilsem diyen biri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: Xanthe, 23 Şubat 2005 22:11 tarihinde demiş ki: Amerika 1 sene de Akp yi kurdum Tayyip Erdoğan senide başbakan yaptım 1 sene içindede aynen daatırım partiyi iktidardan indirirm mesajı verıo Erkan Mumcuyla.. bu dediginde haklisin ayrica erkan mumcu sumer tabletlerine olan ilgisiylede dikkatleri cekmisti atandigi donemde..[signature][hline]pantolonum diesel den clubber im ezelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: THARKAS, 23 Şubat 2005 22:15 tarihinde demiş ki: banada biraz paranoya gibi geliyor bu herseyin altinda amerikayi ariyoruz hakkaten dogru veya yanlis demiyorum ancak son cikan haberlere bakarak amerikali gazetecinin turkiyedeki amerikan karsitligi na olan tepkisinin pek de yersiz olmadigini dusunmeye basladim. herşeyin altında amerika'yı aramaya hiç gerek yok. herşey amerika zaten. pax americana, tadını çıkarın. :)[signature][hline]darakkitlauncha//rockin' the business since '98. "resistance is futile" (elektrik sobasıyla ısınamazsın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Des Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Amerikayıda elinde oynatan kim? Yahudiler değilmi ? Evangelizm-Siyonizm ruhumuza işlemiz Nevakad-hazar koymuş biri ismini sözde Matrix3 geminin adı ama aslı Ebukad hezar (son yahudi ordusu). Eğer Amerika bişeylere parmak atıyosa demekki doğru giden bişeyler olmuş! Bazıları yanlış yapması gerekeni doğru yapmış[signature][hline]Yandan RohanLı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 merhum[signature][hline]http:// "You used to captivate me by your resonating light" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 alexi'nin amcasının teyzesinin torununun dayısının kızkardeşidir kendisi.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 eski bakanın hakkında doğru konuş. bu yazdığından ötürü hakkında yasal işlem başlatacağım penthesilea arkadaşım.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Kötü birşey yazmadım ki. Aslan desem iyi oluyor da, köpek deyince mi kötü oluyor. Ben köpek ile partisine sadıklığından bahsetmek istemiştim.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 penth ben sana akıllı deyince iyi oluyo da hödük diyince mi kötü oluyo lol.. sen anca otur wow başında çürü![signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 şimdi kesin bunun wowdaki karakteri de gaydir hatta 1st4nbuL n fL3ymz 29 m4rch! diye spam yapıyodur[signature][hline]We were one in words, you finished my sentences... H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 özünde var adamın.. kurtulamıyo.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: Infernal_Reborn, 24 Şubat 2005 12:47 tarihinde demiş ki: şimdi kesin bunun wowdaki karakteri de gaydir hatta 1st4nbuL n fL3ymz 29 m4rch! diye spam yapıyodur eheh kafayı yedi sounda her mesajda in flemyz :D sadece biz izliycez çatla sen,ha bu arada yasal işlem falan koptum buna da,gerekirse biz de küfür ederiz penth yalnız kalmazsın merak etme,tırsma :D[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... [Bu mesaj December_Flower tarafından 24 Şubat 2005 12:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 penth beraber yanalım. ERKAN MUMCU, ERKAN MUMCU, BİR, EVET EVET BİR HEDE HÖDÖ'DÜR.. ühühühü yapamadım, yapamadım söyleyemedim ühühü..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 yasal işlem tehdidim işe yarıyor!![signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Yanlız Erkan Mumcu yeni bir parti kurma hazırlıklarına girişti bile. Bu partininde ABD destekli olacağı apaçık ortada.. Kötü şeyler görüyorum. Zaman gelirse bu mesajı quote ederim..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: Penthesilea, 24 Şubat 2005 12:22 tarihinde demiş ki: Kötü birşey yazmadım ki. Aslan desem iyi oluyor da, köpek deyince mi kötü oluyor. Ben köpek ile partisine sadıklığından bahsetmek istemiştim. farz edelim ki adam dava açtı. kendini böyle mi savunacaksın? :) bence o kadar da tipik politikacı kalıbına uymuyor. (dava açarsa masraflara yardım ederiz lol)[signature][hline]darakkitlauncha//rockin' the business since '98. "resistance is futile" (elektrik sobasıyla ısınamazsın) [Bu mesaj silencer tarafından 24 Şubat 2005 16:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 ya metin uca nın sunduğu haber programı wardı geçen sene, orda meclisde el hareketi yaparken kameralara yakalanmış bakandır kendisi.Faydalı işler yapıyo sanırım ama tipi hiç de öyle bi izlenim wermio bna.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 bişeye dayanarak istifa etmiş olmalı zaten.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar