Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 arkadaşlar size icqdaki bir diyoloğumu yazacağım:).bu gladiator adındaki arkadaşım 2 seneye yakın icq kullanıyo ve bana 2 yıldır autorize vermiyor:). Belphegor-ya olum ama autorize versene? Gladiator-o ne bab? Belphegor-ya işte autorize versene? Gladiator-al o zaman.ne işe yarayacak bende aldığın autorize? yuh yane:D.[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 ahahha [hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 :-P[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 yazık abi adama ne lamer diyosunuz hemen ay canım gladyatör canını mı yaktı bu arkadaş gel otur anlat bana canım :)[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? THiM, 13 June 2003 21:55 tarihinde demiş ki: muahaha :( Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar