Isenhart Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Yaratıcı şair ve bestekâr pati arkadaşlarım. Bana dostluk ve paylaşma hakkında şiirler yazarmısınız. Tabiki LOL falan yazabilirsiniz,sizi kısıtlayan hiçbir şey yok.Hatta bu topici gereksiz bile görebilirsiniz.Çok normal.Ama birazda yardımcı olmayı deneyin.Emin olunki bu topice attığınız her şiir bana çok yardımcı olacaktır.Beni ciddiye alan ve bana yardımcı olanlara sayısız teşekkürlerimi iletirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veruca_salt Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 nedenini merak ettim bi mazuru yoksa açıklar mısın?[signature][hline]* veruca¹º* ..she shuts the doors and lights and lays her body on the bed...where images and words are running deep.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Isenhart Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Antoloji hazırlamam lazım,nettede pek orjinal şiirler olmuo.Olanlarda fazla uçuk oluo. Buyüzden buraya baş vurdum. Hertürlü şiire açığım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoraX Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 asdasdasdasdasd :D tam karalama defterine oygun bişi olmuş :D[signature][hline]NeeD 4 SPeeD UnDeRgRoUnD <> UO Zararları No. 3 (Antakyali'ya yardım): - Ne yapıyon o masanın altında bakiim? - Hiding kasıom be abi.. -Msn- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar