moriteri Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Ya benden de selamlar anasını satiim. 1 sene oldu kaydolalı ama hiç mesaj atmadım. Bu arada can sıkıntısı takılıyorum buralara :) valla şu madalyalı arkadaşları çözemedim... 10.000'den fazla kayıtlı mesaj?!??! yuh anasını be. günde en az 10-20 mesaj atuıyorlar heralde... birde bu forum nasıl takip edilir ki? çok genel bir soru ama.... son an mesajlarına baksak her an mesaj geliyor öyle olmaz... sadece ilgilendiğim alandaki son an mesajlarına bakmak istiyorum nasıl olcek?[signature][hline]*!Dikkatli bakarsanız o güzel gözlerinize görünür. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 yaw bak hakkaten selamlar ya :) sallayan çıkmadı update ediim bari :)[signature][hline]*!Dikkatli bakarsanız o güzel gözlerinize görünür. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 merhaba:) düşüncelerin biras farklı geldi...20 msj falan..bu çok normal.yani ben kaç msj attığmı saymıyorum ama günde bazen 10-15 oluyo.yani nie bu kadar şaşırıyosun:-? bu siteyi sık sık online olursan daha iyi ve zevkle takip edersin orası sana kalmış...[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Yüzsüze bak geleli 1 sene olmuş daha yeni Selam mesajı atıyo bi de nie cevap yazmıyosunuz diye söyleniyo. :D Neyse her yeni gelene yolladığım smile'ını sana da yollıyım bari :P[signature][hline][Bonzi] Power Word; Eşek !!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 hoşgeldin :)[signature][hline]jan d. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: Bonzi_Buddy, 19 Şubat 2005 19:44 tarihinde demiş ki: Yüzsüze bak geleli 1 sene olmuş daha yeni Selam mesajı atıyo bi de nie cevap yazmıyosunuz diye söyleniyo. :D Neyse her yeni gelene yolladığım smile'ını sana da yollıyım bari :P Sağol bonzi :) Ben senden eskiymişim be yaw :) rütbeli sayılırım aslında :) güzelmiş :)[signature][hline]*!Dikkatli bakarsanız o güzel gözlerinize görünür. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 hosgeldin..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeyna_Inferno Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 E ozaman eskisin madem sanada selamlar... :)[signature][hline]The Murderer Lady, Xeyna Inferno... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 e sen de yeniymişsin.. e o zaman sana da selamlar :p *!topiği güncel tutmaya çalışır başlıkta ismi yazıyordur. naruto misali biraz farkettirmeye çalışır kendini :D*[signature][hline]*!Dikkatli bakarsanız o güzel gözlerinize görünür. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeyna_Inferno Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Ehuhehe sen merak etme sen her selam diyene cevap ver yeter. :D[signature][hline]The Murderer Lady, Xeyna Inferno... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 haklısın ... *!kih kih*[signature][hline]*!Dikkatli bakarsanız o güzel gözlerinize görünür. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Bugün neredeyse 5-6 saattir patilerden başka bişeyle uğraşmıyorum35 mesaj olmuş! allah allah... yok madalya falan almak istemiyorum da, anlamıyorum hakkaten nasıl oluyor da oluyor. Hem yazmak zor ve zaman alıcı... sohbet etsek şöyle buluşup falan :D hadi bu aralar boşum da ileride gene haftada ayda 2-3 ancak girerim o da azcık... durumu anlamak mümkün deil. Yoksa onlar Artificially Intelligent botlar falan mı... kesin öyle. insan olacak deiller ya :D yok daha neler :horace: *!dumur olur generallere saygı (10.000+ mesaj sahipleri) duyar boynu bükük gider*[signature][hline]Morotetori Kaitennage [Bu mesaj moriteri tarafından 19 Şubat 2005 20:30 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeyna_Inferno Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Valla dogru aslında kassakmı ne yapsak bizde rütbe almak için... :D[signature][hline]The Murderer Lady, Xeyna Inferno... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 kasmanın alemi yok ama olayı hakkaten çözümleyemiyorum... yani ne bliim günde en az 1-2 saat harcıyor olmalılar burada günde 1-2 saat herhangi birşeye zaman ayırsa insan o işin piri olur :D[signature][hline]Morotetori Kaitennage Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeyna_Inferno Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Bence daha fazladır ben bile daha fazla zaman harcıyorum pc başında asker olmama rağmen, askeriyede olmama rağmen... :D[signature][hline]The Murderer Lady, Xeyna Inferno... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Sen asker misin? *!Dumur olur* Yardımcı subaysın heralde??? yoksa biraz zor yane? mezuniyet nerden_?[signature][hline]Morotetori Kaitennage Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeyna_Inferno Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Askerim Piyade Onbaşı... :D Subay felan değilim. Bursa'da Işıklar Askeri Lisesinde askerlik yapıyorum...[signature][hline]The Murderer Lady, Xeyna Inferno... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 hay yaw! liselisin yani en nihayetinde? vay anasını dedim paticik sınır tanımıyor... ee, sınıf kaç diycem ama olay iyice dağılacak...[signature][hline]Morotetori Kaitennage Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 hoşgeldin[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 sağol forgiver hoşbuldum.... hoşmuşsunuz hakkaten sağolun :)[signature][hline]Morotetori Kaitennage Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeyna_Inferno Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 La olm yok liseli felan değilim bildiğin askerim ama kıtam Işıklar askerii lisesi okadar ben normal askerim. Hatta onbaşıyım... :D[signature][hline]The Murderer Lady, Xeyna Inferno... [Bu mesaj Xeyna_Inferno tarafından 20 Şubat 2005 00:02 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: Xeyna_Inferno, 19 Şubat 2005 23:34 tarihinde demiş ki: La olm yok liseli felan değilim bildiğina skerim ama kıtam Işıklar askerii lisesi okadar ben normal askerim. Hatta onbaşıyım... :D editleme öneriyorum... "bildiğina skerim" :D süper olmuş demek bir boşluk neler yapıyor[signature][hline]Morotetori Kaitennage Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeyna_Inferno Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Ahahaha farketmedim karanlıkta yazıyorumda :D Malum askeriyedeyim komutanlara yakalanmıyalım dimi ama. :D Düzelttim dostum merak etme... :D[signature][hline]The Murderer Lady, Xeyna Inferno... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 kih kih mesajları yazdıktan sonraki yarım saat içinde editleyebiliyor bizim gibi zavallı paticikler... dolayısıyla sen tam son dakkalarda editlemişsin ama ben editleyip silemiyorum... sonsuza kadar kalacak bu gaafın :D netekim güzel de olmuş[signature][hline]Morotetori Kaitennage Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeyna_Inferno Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 :) olsun canım hatasız kul olmaz... :D[signature][hline]The Murderer Lady, Xeyna Inferno... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.