Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Moriteriden de selamlar yaw!!

moriteri

Öne çıkan mesajlar

Ya benden de selamlar anasını satiim. 1 sene oldu kaydolalı ama hiç mesaj atmadım. Bu arada can sıkıntısı takılıyorum buralara :)

valla şu madalyalı arkadaşları çözemedim... 10.000'den fazla kayıtlı mesaj?!??! yuh anasını be. günde en az 10-20 mesaj atuıyorlar heralde...

birde bu forum nasıl takip edilir ki? çok genel bir soru ama.... son an mesajlarına baksak her an mesaj geliyor öyle olmaz... sadece ilgilendiğim alandaki son an mesajlarına bakmak istiyorum nasıl olcek?[signature][hline]*!Dikkatli bakarsanız o güzel gözlerinize görünür.
Sosyal ağlarda paylaş

merhaba:) düşüncelerin biras farklı geldi...20 msj falan..bu çok normal.yani ben kaç msj attığmı saymıyorum ama günde bazen 10-15 oluyo.yani nie bu kadar şaşırıyosun:-?
bu siteyi sık sık online olursan daha iyi ve zevkle takip edersin orası sana kalmış...[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonzi_Buddy, 19 Şubat 2005 19:44 tarihinde demiş ki:
Yüzsüze bak geleli 1 sene olmuş daha yeni Selam mesajı atıyo bi de nie cevap yazmıyosunuz diye söyleniyo. :D

Neyse her yeni gelene yolladığım smile'ını sana da yollıyım bari :P

Sağol bonzi :) Ben senden eskiymişim be yaw :) rütbeli sayılırım aslında :)

güzelmiş :)[signature][hline]*!Dikkatli bakarsanız o güzel gözlerinize görünür.
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün neredeyse 5-6 saattir patilerden başka bişeyle uğraşmıyorum35 mesaj olmuş! allah allah... yok madalya falan almak istemiyorum da, anlamıyorum hakkaten nasıl oluyor da oluyor. Hem yazmak zor ve zaman alıcı... sohbet etsek şöyle buluşup falan :D

hadi bu aralar boşum da ileride gene haftada ayda 2-3 ancak girerim o da azcık... durumu anlamak mümkün deil. Yoksa onlar Artificially Intelligent botlar falan mı... kesin öyle. insan olacak deiller ya :D yok daha neler :horace:

*!dumur olur generallere saygı (10.000+ mesaj sahipleri) duyar boynu bükük gider*[signature][hline]Morotetori Kaitennage

[Bu mesaj moriteri tarafından 19 Şubat 2005 20:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xeyna_Inferno, 19 Şubat 2005 23:34 tarihinde demiş ki:
La olm yok liseli felan değilim bildiğina skerim ama kıtam Işıklar askerii lisesi okadar ben normal askerim. Hatta onbaşıyım... :D

editleme öneriyorum... "bildiğina skerim" :D süper olmuş demek bir boşluk neler yapıyor[signature][hline]Morotetori Kaitennage
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...