Orcun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Ilk once herkese selamlar Grafikler cok hosuma gitti bunlari montajlami yoksa kendiniz mi yapiosunuz die sormak istedim bide photosop mu kullanmam gerek bi yardimci olursaniz cok sevinirim.Bana nerden baslamam gerektigini soleyin grafik cizmek geldi icimden :) Simdiden tessekurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Hos geldin CG alemine Photoshop'a basliyorsan, ilk once tutorial'lar kullanmani oneririm, bu forularda daha once listelenmis: http://forum.paticik.com/view.php?id=43708 bu amansiz listeye ben de nacizane http://www.teamphotoshop.com/index.php 'yi ekleyeyim... Ingilizce tabii cogunlukla bu tutoriallar, bilmiyorum nasil ingilizcen. Kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 öncelikle programların genel yapısını bilmelisin. Misal photoshop, sıfırdan üretimden daha çok makyajör bir programdır. pekala onun da üretim araçları vardır ama güçlü olduğu yanı varolanı manipüle etmektir. İşte bu özelliğinden dolayı, zaten varolan üzerine temelediğinden hızlıca görsel olarak güçlü etkiler elde etmeni mümkün kılar. bilmiyorum istediğin bu mu ?[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 grafik çizmek mi? olmaz öyle ya. :)) şöyle söyliyim herhangi bir yerden başlayabilirsin. programa da ihtiyacın yok. öncelikle zevkini ve algılamanı geliştirmeni tavsiye ederim. program kullanmadan önce mümkünse bolca marker kalem ve kağıt ile çalış. bir yıl sonra bu soruyu tekrar sor bence.[signature][hline]Ars longa, vita brevis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 ve asla cizmeken vazgecme... şu an şahane resimler cizen insanlarin ilk resimlerini görsen gülmekten gözlerinden yaş gelirdi..[signature][hline] "All those moments will be lost...In time...like tears...in rain." /Bladerunner Deviant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orcun Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 yok zaten normal resim yapiom ama gercekci olmuo ben bole daha inandirici seyler istiom yani photosop aliyim dimi ? en son versiyonunu solerseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 cs surum 8,imageready ile birlikte[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orcun Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Adres warmi trial olarak warsa yazarsaniz sevinirim resimlere baktikca istegim artio :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 www.adobe.com ,trialı koymuslarmı bilmiyorum ama muhtemelen vardır.[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orcun Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Ilginiz icin tessekurler download ettim ve suanda ugrasiom insallah sizin gibi cizimler yaparim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 horace çok önemli bir noktaya parmak basmış onu atlama[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 atlamış gibi görünüyor.[signature][hline]Deviant art gallery Somebody tell me. Why it feels more real when I dream than when I am awake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Photoshop CS en son surum Arkadaslarin dedigi de onemli. Gerci onemli olan baslamak, puzzle gibi tamamlanir her sey zaman icerisinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 bakalım, ben de geçerim belki photoshop olayına da bu kadar mı üşengeç olunur yani :P şahsen kağıt kalem rulz derim, üstüne bi de fotoğraf makinesi al öyle devam et, yani en azından ben böyle bi yol çizdim kendime :) neyse..[signature][hline]__and one day.. one day i'm gonna grow wings # # a chemical reaction [ u know where u are ] hysterical and useless [ u know where u are ] hysterical and.. [ u know where u are ] **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar