Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nerden baslamaliyim ?

Orcun

Öne çıkan mesajlar

Ilk once herkese selamlar

Grafikler cok hosuma gitti bunlari montajlami yoksa kendiniz mi yapiosunuz die sormak istedim bide photosop mu kullanmam gerek bi yardimci olursaniz cok sevinirim.Bana nerden baslamam gerektigini soleyin grafik cizmek geldi icimden :)
Simdiden tessekurler
Sosyal ağlarda paylaş

Hos geldin CG alemine

Photoshop'a basliyorsan, ilk once tutorial'lar kullanmani oneririm, bu forularda daha once listelenmis:

http://forum.paticik.com/view.php?id=43708

bu amansiz listeye ben de nacizane
http://www.teamphotoshop.com/index.php
'yi ekleyeyim...

Ingilizce tabii cogunlukla bu tutoriallar, bilmiyorum nasil ingilizcen.

Kolay gelsin
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle programların genel yapısını bilmelisin.

Misal photoshop, sıfırdan üretimden daha çok makyajör bir programdır. pekala onun da üretim araçları vardır ama güçlü olduğu yanı varolanı manipüle etmektir. İşte bu özelliğinden dolayı, zaten varolan üzerine temelediğinden hızlıca görsel olarak güçlü etkiler elde etmeni mümkün kılar.

bilmiyorum istediğin bu mu ?[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki:
mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece...

haklıdır anlamam.

Sosyal ağlarda paylaş

grafik çizmek mi? olmaz öyle ya. :)) şöyle söyliyim herhangi bir yerden başlayabilirsin. programa da ihtiyacın yok. öncelikle zevkini ve algılamanı geliştirmeni tavsiye ederim. program kullanmadan önce mümkünse bolca marker kalem ve kağıt ile çalış. bir yıl sonra bu soruyu tekrar sor bence.[signature][hline]Ars longa, vita brevis.
Sosyal ağlarda paylaş

bakalım, ben de geçerim belki photoshop olayına da bu kadar mı üşengeç olunur yani :P şahsen kağıt kalem rulz derim, üstüne bi de fotoğraf makinesi al öyle devam et, yani en azından ben böyle bi yol çizdim kendime :) neyse..[signature][hline]__and one day.. one day i'm gonna grow wings # # a chemical reaction [ u know where u are ] hysterical and useless [ u know where u are ] hysterical and.. [ u know where u are ]

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...