ShieLd Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Arkadaşlar ben siteme Kayıt bölümü koymak istiyorum bunu nasil yapacağımı bana söylermisiniz aramada çıkmadı da...[signature][hline]Hayat Süprizlerle Dolu Ne Zaman Kafanıza Bir Deathly Yiyeceğinizi Bilemezsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Ben hiçbişey anlamadım kafandakini daha net olarak açıklarsan belki yardımcı olabiliriz..[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 ASP yada PHP bilgin olması gerekiyor bildiğim kadarıyla. Otomatik sistemler var ama onların pek efektif çalıştığını sanmıyorum. ASP falan öğrenene kadar manuel açmak zorunda kalabilirsin.[signature][hline]Ebemünk - korkunuz... O_o ---- Satılık Vivace Elektro Gitar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar