raistlin_tr Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 ya arkadaslar bu beyaz pelerin nedin ustunde 0 coin 0 grade yazıyo ama almak istiyince clan liderine yetkiniz yok gibi bi msj gelmis bi bilgisi olan varsa yardım
Shu_Qi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 merhaba raistlin bence oyun ii ama beyaz pelerinde gerçekten traş bence hiç ugraşma derim bende japondayım eger oynuyorsan beni bul oradaki nckim (shingentakeda) beraber takılırz adamlar oyunu aşmışlar hakikaten ucuzluk desen hariya ve şehir güzellikleri desen bi başka yani...?? neyse dedigim gibi oradayım.... bei mesajla bekliyorum....???
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 shu_qi = gökhan?[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Nick : PaperQueen Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Shu_Qi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 evet benim naber japonda oynuyormuusn sen oynuyorsan bende oradayım 1 günden az bi sürede 37 lwl oldum sen karakter ne açtın
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 japkoda paper mage açtım. bandicoottan +8 viper düştü. gittim sırf fantazi olsun diye cus bastım. +9 oldu. tiksindim oyundan bıraktım :D[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Nick : PaperQueen Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Shu_Qi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 anlıyorum aöa oyunun amacı öle bunda ama çıkan diger büyük itemlerı görsen mesela lord of the defence gibi bi kolya agzın düşer sadece kolyedeki defence 212 neyse genede sen bilirsin byee
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Shu_Qi hoşgeldin foruma bu sırada :D[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Nick : PaperQueen Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Shu_Qi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 saolasın hoşbulduk..??? nasıl gidiyor lwl durumları arkdaşlar..!!!
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 48 de takıldım çıkamıom :) 7 kere level 48 e yükseldim :D Senin 62 ye ne kadar kaldı ? (konu patlamak üzere :lol:)[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Nick : PaperQueen Clan : The_Others Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır] [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 24 Şubat 2005 01:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 fatihhhhhhhhhh, ben sıkıldım bu mage den ya.. Abi level 15 yaptim bıraktım. Ne bi aksiyon ne bi heyecan! Abi warrior derim hadi o da olmadı Assassin. gerisi yalan..[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 5x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 57:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 patladı :D Edit: Artık silahsiz atağım 62. Harpy boğazlıyom şerefsizim [signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 5x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 62:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] [Bu mesaj Murtaza tarafından 24 Şubat 2005 01:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Shu_Qi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 valla 61 girmek üzereyim şu an harpydeyim birazdan eve kaçacagım 10m den az kaldı lısmet bakalım 62 leride görebişecekmiyiz böle dün ve bugün harpyde yaklaşık toplam 40 m kastım...??
raistlin_tr Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 takılırız ben 3. servardayımda merak ettim beyaz pelerin ne ise yarıo die ki hala bi cevap alamadım[signature][hline]japonko3 nick:turkishassin lvl:3x Job:assasin race:karus clan:knights of turkey
Öne çıkan mesajlar