kadireren Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 izmirli Beşiktaslı tum dostları sitemızde ve forumlarda gormekten mutluluk duyarız.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 izmir'e çar$ı mı açılmı$?[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 kemeraltında bi ton yer var yeni çarşıya gerek yok bi de bit çarşısı var ;) (çankayadaki)[signature][hline][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Resimlerim || [i] Sen de birşey yazın [Bu mesaj -DoruK- tarafından 22 Şubat 2005 22:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 karsiyakada carsi var ben ksk sitesi falan sandim bi an ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kadireren Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Futbolun bir oyun oldugunu,Besiktasın bizler icin buyuk bir ask oldugunu,ÇARŞI nın bir ruh oldugunu ve heryerde oldugunu ,Çarşı nın turbun kulturunde bir farklılasmanın yolunu acma safasını savasa karsı olmak vb katkılarıyla dıle getırdıgını sizlere anlatmama gerek yok cunkı sız zaten bunları bılıyorsunuzdur.Onun ıcındır kı izmirde Çarşı merde demek abest-i iştikal olur.Sozun ozu Çarşı futbolun anarşıst ruhu ve bizlerde onun bedenleriyiz. Bu sevda bitmez Bu hasret bitmez İsteyene gider hiç farketmez Bu alemde ÇARŞI Herkeze karşı Allah affader ÇARŞI affetmez![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 çar$ı boyner olmadı mı?[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kadireren Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 ben gayet acık anlattıgımı dusunuyoum bunun bir felsefe oldugunu acıkladım ve de dedım kı buyuzden ÇARŞI nın herhangi bir mekana ihtiyacı da yoktur.O sadece kapalıdan kopan bir cıglık degıl yureginde Besiktas askıyla yasıyan adaletsizliklere ısyan edenlerin bir durusudur.Biz kapalı bu ahlakı yasatmaya devam edecegız o yuzden felsefeden ve bırcok seyden uzak ınsanların anlamadıgı "ÇARŞI herkeze karşı" sloonamızı soylemye devam edecegiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReBeL Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 uahauhuahauh ulan koptum isme bak!!! yannış isim secmişşiniz. karşıyaka çarşı demek KAF KAF demek oluyor. bu isimle karşıyakalı toplarsınız beşiktaşlı değil. :D[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar