Sleepwalker Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 arkadaslar adsl başvurularında statik mi yoksa dinamik ip mi istersiniz şeklinde seçenek var. Bu ikisi arasındaki fark nedir? Biri dierinden daha iyi gibi bisey söz konusumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 statik IP degismeyen IPdir, sabit kalir. Ustune web sitesi, ftp, IRCserver gibi seyler kurulabilir. Adresi bellidir. dinamik IP belirli araliklarla degisir, bu yuzden ustune server kurmak digerine gore daha kullanissizdir (ama bazi yardimci programlar ile yapilabilir.) statik IPde daha fazla sorumlulugun var, kendini koruma acisindan. Dinamikte IPn araliklarla degistigi icin daha az endisen oluyor. Ikisinin kendine gore avantaj ve dezavantaji var. Server islerine girmeyeceksen bence dinamik al. bu kadar biliyorum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 arasındaki farkı bilmiyorsan zaten işinede yaramayacak ehe dinamik ip al kıssadan hisse...[signature][hline]Grandmaster Hamburger DynamicK ne yapar? cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 aralarında herhangi bir ücret farkı yok[signature][hline]ASLI GİBİDİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 bende kablo var staticmi dinamik mi bilmiyorum ama su an ip mi degistirmek istiyorum mumkunmudur mumkunse nasil?[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReBeL Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 kabloysan ip in sabittir. ancak kablo net e telefon edip ozel istersen degistiriyorlar. o da ayda 1 mi ne. pek bi bilgim yok fazla. ama adsl isen cok gerekli degilse dinamik ip al. sonra basın agrimasin.[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Statik IP yi işyerleri için öneriyorlar sebebini bilmiyorum, Dinamik IP cok surf yapan ve ip adresi yakalanabilen kişiler için ideal her seferinde değişiyo çünkü hack ihtimali azalır...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar