Jannisary Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 herkese selamlar, uzun bir süredir shadowbane oynuyorum. Daha önce SB oynamis arkadaslar hatirlayacaklardir beni. Shadowbane bitti gibi bisey artik. Ubisoft 'da zaten oyunu bitirmek icin urasiyor gibi bisey oldu. Bende WoW 'a başlamak istiyorum. Fakat anladığım kadarıyla oyunu bulmak oldukça zor gözüküyor. Ben ankarada yaşamaktayim. D&R 'a baktim (ankarada bir tane var bu arada : ) fakat yok ordada. Blizzard pre-order yapiyormu ? Belki oyunu arkadastan yükler, sifre satin alirim diye soruyorum. Bu arada WoW oynayan arkadaslarimdan bazilari birakti oyunu, sebebi ise pvp 'nin az olmasiymis. (eski SB oyunlariydi) . Kimileride cok iyi pvp oldugunu söylüyor. Bu konularda bana yardimci olursaniz sevinirim. Janis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Satın alma tavsiyeleri için forum geçmişini biraz karıştır, sittin tane konu var.[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 selamlar hosgeldin arama yaparak ya da faq!ı okuyarak bircok cevaba ulasabilirsin[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 walla 2 gunluk betada basıma gelmedık kalmadı ork saldırdı hemıde elf toprlaında benı her goren duel teklıf etmesıde cabası[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
windows Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Buyur gel burdada kesiyim seni...[signature][hline]Kih Kih Kih... Hah Hah Hah... =Master= & FlasH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 hoşgeldin de, wow pvp nin en çok oldugu mmorpg nerdeyse :) arkadaşların ne arıyomuş merak ettim[signature][hline]Shaem It's good to be the Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Eski bir SB oyuncusu olarak WOW pvp si hiçte kotu olmadığını söyleyebilirim. Grup veya 1 vs 1 pvp, SB deki kadar sofistike olmadığı bir gerçek. Ancak guild savaşlarında SB deki gibi bir noktaya toplanıp hedef ismi soylenin emirlerini yerine getirmek ne kadar zevkli olabilirki. SB ye bakıpta eksikliğini hissettiğim şey, guild olmanın şu an için pek bir anlamı yok, ama zaman içerisinde yapılacak eklemeler ile bu da halledilecek gibi gorunuyor. Ayrıva WOW un artılarınıda düşününce SB2 çıkına kadar ( eğer çıkarsa) WOW pvp tutkunlarınıda tatmin edecek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jannisary Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 pardon, windows sen kimsin ? ne zaman kestin beni ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar