Shalis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Arkadaşlar gerken patchleri yaptım fakat daha önceleri oynuyordum ve 2 gündür bağlanamıorum.nasıl bir çözüm bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim.Server kapalıolduğunda verilen hata bende sürekli oluyor fakat arkadaşlarım girip çıkınca ole bir sorunla karşılaşmadılar sadece benden kaynaklanan bir sorun yardım bekliyorum (surekli aynı hatayı veriyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Unable to connect battle net you maybe trying to connect invalit battle.net server.İf u are using modem,you may need to manually connect to internet before connecting to battle.net. net war bende ama surekli bu hata veriyor ve arkadaşlarımla konuştum onlar oyundalar ve bu 2 gündür bole bende nasıl bir çözüm önerirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 kimseden bir cevap gelmedi hala :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 server gocuk bir suredir acilinca yazarim buraya[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Açıldı gençlik akın![signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 hala bağlanmıyorum normal serverlara grdim sorun yok ve arkasından tekrar pach yaptım denedim olmuyor sorun devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 dota topici zaten var ki[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 ben soruna çözüm arıyorum her topicke paktım ama sorunla ilgili bir açıklama yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 sen patchin desktoptaki iconuna bastığına eminmisin?[signature][hline]Aggramar> Undeath Warlock>Devilmanta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 ben hala giremiyorum anlamadim sorun neden ip deistirmem gerekior sanirim[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar