Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

savas


Dismandler

Öne çıkan mesajlar

bu gece sunu orendım savasmıycaksın sevıseceksın hem np gıttı hem exp bıde gaza gelınce baya exp gıttı bırdahada uramam urayanada karısmam. sunu anladım kı savaslar assasınler ıcın yada turevlerı nese ama benım gıbı 500 canı 150 armoru olan bır mage kesınlıkle uzak durmalı[signature][hline]Biri çay koysun lütfen!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BuRiAL_TR, 24 Şubat 2005 12:00 tarihinde demiş ki:
arkadaşım lvl kaç?

düşük lvl de sawaş katılmayın derim çünkü kaybdeceğinz bir gercek benim için sadece 1 wuruşluksun.Ve sawaşlara benden cok cok daha iyileride katılıyor master olmadan önce sawaşa girme ama yakında sitedede yasdığı gibi yakında dark lunar gate war yapılcak ona lvl 30-50 arası oyuncular katılabilir şansını orda deneyebilrsin.[signature][hline]Nation :EL Morad
Server :Ares
NicK :BuRiAL_TR
CLaN :TnT
LvL :6x Blade Master Warior
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zevkli oluyor savaşlar her ne kadar exp gitsede cart curt gitsede ama bir yanlışın var galiba bende exp gitmemişti 0 npyle gittigimde sadece invasionda exp kaybetmiştim. ilk gittigimde zaten 5m gitti o savaşta parayı üstte bırakıp girmiştim.

tavsiye: yeniysen npsiz git lunar war a paranı bankada bırak invasiona katılma. çünkü lunarda np/para gider invasionda np yoksa exp gider paran varsa oda gider.[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende duydum öyle bir şey... GEçen gün harpydeyken GM partynin listesini isedi verdik falan Np kontrolu mu ne yapcakmış. Anlamadım valla. Demek Bu np lerde bile bi düzenbazlık var.[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben acıklayaym nasıl oldugunu bilmekteym sadece burada birinin imzasında gordum de oradan esti yazmak :)
danısıklı dovus.Arkadaslardan birini alıyorsunuz yanınıza karsı ırktan.mesela orc sunuz ve human bi mage yanında bir kurbanlık human daha alıosunuz.bu humanlar parti kuruolar.sonra o human mage ile kuytu bir yerde cz de bulusuorsunuz.mage dier human karakteri yanınıza tp liyor.siz onu olduruyorsunuz.sonra o tekrar tp liyor.siz tekrar olduruyorsunuz...
bu sekilde gidiyor olay.Bu np transferidir.CZ de belki dikkatinizi cekmishtir surekli aynı eleman hızlı bir sekilde aynı bir ya da bir kac kisi tarafından oldurulmekte oluor bazen.bu da np transferi yaptıklarına bir kanıttır.genelde kurbanlık karakter ya calınmıshtır ya da feda edilebilecek bir yan karakterdir.
olay boyle iste.[signature][hline]ottoman_prince(co-leader)
OTTOMAN_EMPIRE
level:5x
Ares
Moradon serbest piyasa broker ı
Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi
i love this game!
i am waitin in the shadows to kill u
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lvl 47 ıdım savasta bufla 2000 can wardı ama arka arkaya 3 nova yıyınce canın pek alakası yokytu fıre resıt oldugu ıcın 3. novayı gordum dahada atmıs olabılırler bırde belgesele benzıyordu sımdı afrıkada nehırdekı tımsahlar gıbı karsıya gecen antılop surusunden gozune kestırdıklerını teker teker alıolardı dıgerlkerı kosmaya dewam edıyor aynen boleydı dun aksam surude 3 defa kaptılar zaten 4. de gectım ama ozamanda novaların kurbanı oldum :)[signature][hline]Biri çay koysun lütfen!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Level 48 paper mage charım var. Oyunda leveli hiç kafasına takmayan ve talosa sırf fantazi olsun diye tek başıma dalan biriyim. Glacier mage char kullanırken blizzardım ilk açıldığında "acaba dm lere blizzard ile kaç damage vuruyorum" diye merak edip, dark marelerin göbeğine blizzard çakan biriyim. Nasıl bir oyuncu olduğumu tahmin edin :)
Ama söz konusu pvp ye gelince asla oyunu dalgaya almadan ölümüne ve mantıklı bir şekilde savaşırım. Level 48 lik charımla level 55 assasin kestiğim çok olmuştur.
Önemli olan şu. Karakterinizin skillerini ve hangi skillde kaç damage vurabileceğinizi mutlaka iyi bilin. Elbiseleri ve silahları ezberleyin. Charı gördüğünüz zaman attack ve defans gücünü mutlaka tahmin edebilin ve ona göre skiller kullanarak saldırın. Mp ve Hp pot kullanmaktan çekinmeyin. Gerekiyorsa 100lerce pot kullanın. Özellikle mageler mp pot kullanırken asla cimri olmayın. Mp'nizi bir seferde fulleyecek potlar taşıyın. 1500mp niz varsa yanınızda 960lık pot taşımayın. Siz ikinci potu içene kadar, karşıdan gelen bir assasin sizi mutlaka çatır çatır kesecektir. Magelerin asıl önemli özelliğinin düşman yanına gelmeden öldürebilmek olduğunu unutmayın. Özellikle savaşlarda düşman yanınıza gelirse kurtulma şansınız sıfırdır.
Bankanızda mutlaka 4-5 tam takım elbiseleriniz ve takılarınız olsun. Saldırmayı düşündüğünüz karakterletre göre takımlar giyin.
Örneğin bir mage keserken Ax defans veren bir robe değil, fire,light ve ice defans veren robe giyin. Yada elinde shardla dolaşan birini gözünüze kestirirseniz hemen shardlar için defans veren robe giyin. Fiyatları pahalı ama giymeye mecbursunuz. Ben paper olduğum için giyemiyorum ama siz giyersiniz :D

Elinize aldığınız silahı tanıyın. Kaç attack veriyor, damagesi ne üzerine gibi bilgilerini dikkatli inceleyin. "Aman canım bot bottur, giyim şunu" diyip bot giymeyin. (Bot burada sadece bir örnek) Her kıyafetin ve silahın kendine göre bir resistancesi veya bonusu vardır. Bunlara iyice dikkat edin.
Zamanında savaşlarda onlarca kez ölmüş ve resmen servetler bırakmış biriyim. Sırf "0" np ile savaşa girmemek için sürekli np satın alırdım. Ne kadar para harcadığımı siz tahmin edin. Ama oyunda ve charlar üzerinde tecrübe kazandıkça artık ölmemeye başladım. Hatta savaşa girdiğim zaman bi kaç kişiyi kesmeden çıkmıyorum artık. Paper mage, diğer magelere göre daha iyi öldürüyor. İşte bu yüzden paper mageden asla vazgeçmem :D
Ben yine herzamanki gibi konuyu tam anlatamadım ama umarım siz ne demek istediğimi anlamışsınızdır :lol:[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur.

Nick : PaperQueen
Clan : The_Others
Server : Ares

[Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]


[Bu mesaj fatihkaraca tarafından 24 Şubat 2005 16:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...