diezburak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 yeni bir server ,yeni bir başlangıç ve yepyeni bir hayat için yeni server açılacakmı acep!
TRibula Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 sabırsızlıkla beklıoruz ya[signature][hline]Sever:ares ID:_TRibula_ LVL:4x Assasin (provoker zannediolar ama:)) Clan:The_Army_Of_Turks
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 helebi açılsın ben ona göstericem ;)[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 ya gelsinde hep beraber bi başlangıç yapalım ne dersiniz?iyi olmazmı?en iyi en sağlam en pahalısından bir Türk klanı :D[signature][hline]Name:DreaM_BoY_ Server:Diez Race:Karus Job:Paper Mage Level:5x Np:100 onuda para ile aldım Clan::hrr: Champions :hrr:
TRibula Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 biligiyi nerden aldınız? ne zmn gelior yahu?[signature][hline]Sever:ares ID:_TRibula_ LVL:4x Assasin (provoker zannediolar ama:)) Clan:The_Army_Of_Turks
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 ben bu konuyla ilgili bashka topice de yazdım daha once.USKO forumlarında moderatorlerin soyledigini aktardıydım ve onların sozune dayanarak soyledim.genelde adamlar olacak seyleri onceden cıtlattıgından sallamasyon olacagını dusunmeyerek.
TRibula Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 yani açıp bakabileceğimiz bir kaynak yok dimi?[signature][hline]Sever:ares ID:_TRibula_ LVL:4x Assasin Clan:The_Army_Of_Turks
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 ha resmi kaynak olarak bi yerde sitede yazmıyor.sadece USKO forumlarında topiclerde konusuldugunu bulabilrisnz
TRibula Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 ok saol bi bakıcam şimcik[signature][hline]Sever:ares ID:_TRibula_ LVL:4x Assasin Clan:The_Army_Of_Turks
diezburak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 sıkıldım artık japko'da biz oynarken adamlarda gece oluyo onlar oynarken bizde ne bu kardeşim! solucandan upgrade scroll çıkıyo! [signature][hline]
Öne çıkan mesajlar