MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Şimdi bir yöntem varmış. 5+1 desteği olmayan ses kartlarına 5+1'i çeşitli kablo uzatma yöntemleri ile 5+1 kolonada ses verdirilebiliniyormuş. Tabii ki dvd lerdeki 5+1 desteğini alamıyorsun sadece 5 kolondon ses çıkartabiliyorsun. Bunun nasıl yapıldığı hakkında fikri olan var mı?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 dur göstericem. edit: makinanın pil bitmiş resimle çekemedim. wooferın arkasından çıkan fiş girişlerine tek girişi 2 ye ayıran fişlerden alıcaksın. jakları o çift girişe bağlayacaksın. yani Y şeklindeki fişi takıp I bunu ve I bunu takacaksın onuda woofera. pff anlatamadım. [Bu mesaj Fistan tarafından 24 Şubat 2005 13:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: Fistan, 24 Şubat 2005 13:46 tarihinde demiş ki: pff anlatamadım. pff anlamadım..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar