suican Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Merhaba canlar şifremi kaybettim hükümsüzdü buldum Tekrar aranıza döndüm kimler var bakalım Tüm Sinister dostlarıma ve diğer arkadaşlarımı selamlıyorum Long Live Sinister!![signature][hline]Can Bu Can Suican Bu Suican Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Eski üyelerdensin ama olsun :P[signature][hline][Bonzi] Power Word; Eşek !!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 hoşgeldin[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Oooo 2,5 yıl sonra geri dönüş ;) Hoşgeldin[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Hoşgeldin...:)[signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 hosgeldin..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ho$geldin[signature][hline]Infarctus Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 hosgeldin[signature][hline]msn: [email protected] icq: 625220 albümde ben sözlükte ben d.t Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 hosgeldin.[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 vay suican,hoşgeldin tekrar :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Bu Hg nin gmlerinden askere giden suican mı ? Hoşgeldin.[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? Udçı Türk budun ertez okun! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suican Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: navyamphs, 17 Şubat 2005 17:59 tarihinde demiş ki: Bu Hg nin gmlerinden askere giden suican mı ? Hoşgeldin. Evet tam üstüne bastın ayağını kaldır. Ancak eski sinister üyesi Suican diye anılmak daha güzel özledim buraları ve sizleri çoğunuzun nickleri değişmiş yada yeni sanırım eskilerden hala kimler var bilmiyorum kedi apex ve absolutu gördüm buralarda şimdilik bu kadar daha çok yazışırız. Sevgiler[signature][hline]Can Bu Can Suican Bu Suican Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Neredeyse herkes buralarda hala. Hoşgeldin tekrar, uzun ara oldu. =] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
None_ Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 hosgeldin sui.[signature][hline]Gençlerin UEFA Kupasından başka övünecekleri şeyler olmalı..!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeyna_Inferno Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Suican snei biyerlerden hatırelıyorum ama nerden ... :D Bu arada herkeze selamlar...[signature][hline]The Murderer Lady, Xeyna Inferno... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 hoşgeldin adaş :)[signature][hline]jan d. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 hoşgeldin[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 hmm hoşgeldin:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Hahaha suican. Welcome =P.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 slms hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Hoşgeldin walla Uzun zaman oldu efendim...[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 hoşgeldin eski üye[signature][hline]In the name of desperation I call your name A lamentation I sigh Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 hoşgeldin[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | Sözlükte ben! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 [signature][hline]Web | Mail | Msn | Icq Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 hoşgeldin[signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.