Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bunaldım..

emircanz

Öne çıkan mesajlar

Hayattan nefret ediyorum her şey çok rutin sabah kalk okula git der çalış eve gel akşam yemeği ye bilgisayar oyna tekrar yat tekrar kalk vs vs biktim bu ne kadar böle sürecek yeter artık sıkıldım pffffffff iş hayatına atılmak istiyorum belki bişi değişebilir ama yine rutin hep rütin bir anca ecelim gelsinde ölsem diye bekliyorum...[signature][hline]Leasie Sumotoru (50 Eldritch) Lancelot/Hib
Bealith Sumotoru (Vampiir) Lancelot/Hib

Öhöm bakınız
Bendeniz
Sosyal ağlarda paylaş

ek bişeyler yap. mesela bir bilgisayar kursuna yazıl. bilgisayarı sadece oyun oynamak için kullanma. veya bir sporla uğraş mesela salona yazıl. veya ne biliyim sürekli internet üzerinden konuştuğun arkadaşlarınla "real" olarak konuşmaya başla

hayat çok dolu kardeş. zamanıyken tadını çıkart.[signature][hline] MSN : [email protected]
--
CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 30 En üst düzey Türk tanker
--
Bayat , 23 Şubat 2005 15:01 tarihinde demiş ki:
Tek elle yazmak zor degil mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadas bulman gerek kendine... bi arkadas bul ve onla eglen dolas gez hep eve kapanma... kiz ve ya erkek hiç fark etmes ya da al eline basketbol topu git bi okulun bahcesine orda oyna o zaman acayip stres atiosun...[signature][hline] My heard is TiKiTiKiTaK for You
Because i Love You
*!as i was looking to you, i wanna death *
Sosyal ağlarda paylaş

derdin küçügü büyügü olmaz diyerekten herkesin problemleri oldugunu belirtmeyi üstüme bir vazife bilirim ayrıca herkes aynı bunalımlardan geçiyor sen rutinlikten dertlisin ben yaşamaktan dertliyim başkası kızdan dertli. kısacası yalnız diilsin[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
Sosyal ağlarda paylaş

keşke insanoglu o dedigini yapabilse sirnaber ozmn ne dert kalır ne problem hep birinin durumunun bizden kötü oldugunu düşünerek bunalıma girmemeye çalışırız ama malesef ben yapamıyorum yapanda çok az kişi var genelde dindar kişiler şükrediyolar fln ama bana sözde şükrediyorlarmış gibi geliyor.[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
Sosyal ağlarda paylaş

ahh be emirim be ... bırak DAOC u falan .. nasıl rahatladığını göreceksin .. ben bıraktım ve şuanda kendimi harika hissediyorum .. git kendine arkadaşlar bul hergün gez toz.. sinama kızlar bilmemne .. gençsin yakışıklısın .. boşver bilgisayarı .. :)[signature][hline]
'' Herkes bir prensesi severmiş ama ;
Prensesler hep prens ile evlenirmiş ''
Sosyal ağlarda paylaş

bundan 1 hafta önceye kadar hayatımı bilgisayar üzerine kurmuştum .. şimdi ise bilgisayarı hatayımdan tamamen çıkardım .. ilk günler çok ama çok sıkılıyordum .. bunalıma giriyordum .. bilirsin ben nekadar bilgisayar piskopatıydım .. şu anda aklımdan bile geçmiyor .. 1 ay dene eğer yapamazsan oynamaya devam et bilgisayar .. eminim bir daha bilgisayar oynamayacaksın .. biraz kas kendini ..

Şu anda hayata daha farklı yakıyorum .. hatta farkında olmadığım bir çok seyin olduğunu gördüm ..

istersen hemen bilgisayarı kaldır .. sonrada ayk abiye bir telefon et ve senin DAOC sifreni değiştirsin .. ben öyle yaptım .. ara sıra oynama krizlerim gelse bile sifrem yok oynıyamıyorum .. zaten bitti artık benim için DAOC.. sana tavsiyem sende böyle yap .[signature][hline]
'' Herkes bir prensesi severmiş ama ;
Prensesler hep prens ile evlenirmiş ''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
rexx, 23 Şubat 2005 20:09 tarihinde demiş ki:
Elindekilerle yetin..

sirnaber, 23 Şubat 2005 17:10 tarihinde demiş ki:
bi de şöyle düşün..

Hayattan nefret ediyorum her şey çok rutin sabah tek odalık evde kalk, ayakkabı boyamaya git sokakta sürün eve gel akşam yemeği yiyeme bilgisayar oynayama tekrar yat tekrar kalk vs vs biktim bu ne kadar böle sürecek yeter artık sıkıldım pffffffff insan gibi yaşamak istiyorum belki bişi değişebilir ama yine rutin hep rütin bir anca ecelim gelsinde ölsem diye bekliyorum...

Bunları düşündüm ve değerlendirdim aslında çok haklısınız elimdekilerle yetinmek lazım bunu bulamyan insanlar var hmm evet sorunum içime kapanmakmış oh be rahatladım iyiki paticik var :)[signature][hline]Leasie Sumotoru (50 Eldritch) Lancelot/Hib
Bealith Sumotoru (Vampiir) Lancelot/Hib

Öhöm bakınız
Bendeniz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...