dersimli Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 arkadaslar ıkı gundur ozellıklede gunduz serverlere gırıyorum oyun açılıyor 10 sanıye sonra donuyor kımse etrafta hareket etmıyor .. ve 1-2 dakıka ıcınde dısconned oluyorum.. ve devamlı bole 2 gundu rhıc oyun oynayamadım.. acaba dıyorum benım bılgısayarda bır sorun mu var yoksa genelde mı serverlerde sorun var?...:hrr :hrr:hrr:tebrikz:hmm:
Solinari Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Baglantın ne? Baglantıdan kaynaklanıor olabilr[signature][hline]|Sözum Amerikan sinemasına;yıllardır uzaylıyı bir öcu gibi gösterdin... Uzaylıda olsa insan insandır! | Mail | Msn
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 bu saatlerde yogun oldugu için bende dc yiyorum bol bol 2. alternatif serverları dene belki daha az dc yersin.[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
dersimli Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 baglantım adsl 256 MB ... ıkı serverıde denıyorum aynı seyler oluyor...yogunluktan mıdır emınsın degıl mı
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 bende yiyorum hoca yogunluktan olsa gerek geceleri yemiyorum çünkü dertlenme o kadar. gateleri kullanırken kesin yiyorum zaten seninde başına geliyosa o olay yogunluktandır[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 bu serverları son zamanlarda cok sewmeye bashladım.calıshtıım icin gece oyuna girebiliorm.aksam eve gidip girdiimde lag azalmaya basıo ve bi saatten sonra cok rahatlıor.bir de haftasonu calıshmadıgımdan haftasonları fazla ca oynayabliorm haftasonları da herne hikmetse lag olmuor.asıl isin ilginc bi kısmı daha war.benm bilgisayarım uzernden baglantı cekip arkadas makinesini getirdiginde oyuna baglanmıstık.arkadas dc oluodu ben olmuodm.ben laga giriordm o girmiordu.serverların olayına akıl sır erdirmek pek mumkun degil.aynı baglantı ustunden bu durumun sozkonusu oldugunu gorunce telekom yerine serverlara daha cok bk atasm geldi
TRibula Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 bağlantı 256 mb? :D[signature][hline]Sever:ares ID:_TRibula_ LVL:4x Assasin (provoker zannediolar ama:)) Clan:The_Army_Of_Turks
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 wala ben de 256k kullanıorm o arkadash ashmısh 256mb le bi server a girmeye kalkar hızını alamaz server i deler gecer vala :D sonra neden dc oluom die sorar.deldin guzelm server i anladık biz anladık latife sadece
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Bende de 256k adsl war ama dc olmuyorum gündüzleri lag oluyr oda hem servera aşırı yüklenmeden hemde telekomun dandikliğinden oluyor!!![signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL_TR CLaN :TnT LvL :6x Blade Master Warior
dentazor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 dün bana da çok oldu ama geceleri temiz server. senden değildir bence. çok yükleniliyo gündüzleri.[signature][hline]Chars: Ares - SpiderHack(6x SD Warrior) (Clan W00tabulous) Diez - Arwen(51 Paper Mage) (Retired - Satılık) Xigenon - Premolar(54 Buffer/Healer) (Clan BrotherS) Cok maymun iştahlıyım çooook :) All El Moradian (Hayvanlığın alemi yok :P)
vktk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 ya alakası yok ama üstteki arkadaş ares teki char ı ile ilgili olarak SD warrior yazmış. Bu ne oluyor ?[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Lifestoned Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez
Öne çıkan mesajlar