kinowa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Arkadaşlar paladin talent's leri hakkında yardım bekliyorum nelere vermem faydalı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Açıkcası ben hiçbir öneriye bakmıyorum, açıklamasına bakıyorum hoşuma gidenlere puan veriyorum. nasıl olsa istediğiniz zaman sıfırlama şansınız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Timelessone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Selamlar.Kendi verdiklerimi ve vereceklerimi soyleyeyim defansif bir paladin oynuyorum bu arada, improved devotion aura,redoubt,toughness,shield specialization,reckoning,1 hand sword specialization,improved blessing of might,benediction,deflection,anticipationspiritual focus a 5 er,holy shield,consecration a 1 er,2 tanede imroved holy light a ver.Kotu olmaz gibi gorunuyor boyle.Baska baska guzel fıkırlerı olan varsa soylesın lutfen.Tesekkurler.[signature][hline]I have sinned enough against the world ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinowa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Evet arkadaşlar fikirlerinizi bekliyoruz aydınlatın bizi.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nexus6 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 uzun vadede bakarsak (ofansif bir paladin için) : holy: spiritual focus 5/5 , illumination 5/5 ve divine favor. böylece spiritual focus ile hem interrupt yeme olasılığı yüzde 70 azalacak, hemde divine favorla, illumination u masterlayarak elde edeceğiniz yüzde 100 critical heal ile her critical healing durumunda harcanan mana size geri dönecek. protection:herzaman two handed weapon (sword yada mace) kullanacağım ve primary tank olmayacağım için sadece improved devotion aura 5/5 yapmak yeterli. retrubution: burada blessing of might (çünkü ilerde blessing of kings kullanacağım), seal of crusader (çünkü seal of command kullanacağım), improved retrubution aura (çünkü aura of devotion kullanacağım) ve precision hariç hepsini masterlıyoruz. en sonda artacak 2 puanı toughness a verebilirsiniz, ama healing ile ilginirim diyorsanız improved holy light a o 2 puanı vermek yerinde olur diye düşünüyorum). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar