togi92 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 biraz uo oynadıgım için hafif mmorpg biliyorum fakat burda bs mining nasıl kasılır skill nasıl gelir fln .bizim wow sitesine baktım da orda soru soramadıgım için buraya yazıyorum. burdada bod reward var mı ? runic var mı ? skill uo gibi mi gelir ?[signature][hline]________________________ »§-70L64-§« ____________________________ / 0 0 =o=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 onları öğrenmen 1 gün oyunda. sorunlarıda tam anlamadım ya garip sormuşun..[signature][hline]Shaem It's good to be the Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 BURAYI mutlaka okumalısın. Gördüğüm kadarıyla oyun hakkında çok az fikre sahipsin, ve verdiğim link'te bundan sonra da sorabileceğin bir çok sorunun cevabı var.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner | Narcosis of Burning Legion[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 oyun bende şu an için bulunmadığı için ultimadaki gibi lamer lamer dolaşmıyım diye ogrenmeye çalışıyorum[signature][hline]________________________ »§-70L64-§« ____________________________ / 0 0 =o=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Ultima oynamadığım için bilemeyeceğim ama, wow da aldığın ilk questler zaten zaten sana oyunu öğretmeye yarıyor. Yeni bir büyü skill vesaire aldığında ilgili ikon P ye basınca çıkan kitapta yerini alıyor. Onu sürükleyip barına bırakıyorsun. Aslında herşey bu kadar. Arayüz falan çok rahat oyunda. Bir de addonlarla daha da basitleşiyor.[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 skill kasmak UO'daki mantıkla aynı aslında. önce hammaddeni topluyorsun (toplarken skillin artıyor) ya da trade ediyorsun sonra da zor itemlar üreterek skillerini arttırıyorsun. tek fark burada skill capi parayla arttırman gerekiyor. 75-150-225-300 şeklinde idi sanırım. skillin için level req yok ama skillinde ilerlemek istiyorsan ya çok paraya ihtiyacın olacak ya da kendi hammadeni kendin çıkarman gerekecek ki bu da yüksek level skill için yüksek level yaratıklarla uğraşman demek.[signature][hline]Seldar Bluepearl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 ben şimdi bs kasmak için yaratık mı kescem ?[signature][hline]________________________ »§-70L64-§« ____________________________ / 0 0 =o=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 maden kaızcaksın hammadde için Auction houselardada ore,ingot satarlar sanırım[signature][hline]Shaem It's good to be the Warlock [Bu mesaj Hassan tarafından 24 Şubat 2005 12:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar