Selamon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mekanımız İstiklal Caddesi üzerinde ki Vakko binasının karşısındaki sokakta. İsmindende anlaşılabileceği gibi bir rock bar. Mekanda, sahneside biraz küçük bir yer ama dekoru gayet keyifli olmuş. Yani oturması bayaa keyifli. Mekanın sahibi Caravan Bar'ın sahipleriymiş burayıda yeni açmışlar bence hoş yapmışlar. Fiyatlar ideal. 50l cc lik bira 3 milyon. Gidelim rock dinleyelim paşa paşa kaffa sallıyalım diyorsanız tavsiye ederim.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sophie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 sen beni götürme kendin git öle ossun srppp
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Söz birdahaki geldiğinde götürücem. Hem senin beni götürmediğin yerleri sayarsak zararlı sen çıkarsın :)
Harunnet Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 ulan taksime gidersem ne olayım travesti kaynıyor bea kırk yılın başında gittik karıya gidek dedik etraf travesti kaynıyor azuhahahaha taksim sux
Öne çıkan mesajlar