Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lutfeeeeennnn yardim edin

riddleskull

Öne çıkan mesajlar

ya arkadaslar ben bu profession isini tam anlayamadim.ben su anda lvl 12 bir dwarf warrior um ve blacksmith olmak istiyorum.Bunun için mining yapmak lazim dimi once?bide sizce gecmi kaldim profession için yani daha once baslasaydim benim için daha mi avantajli olurdu?sizce yeni bi karakter mi baslamaliyim?bide bir guilde girmek için ne yapilmali kime basvurulmalidir?
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=yazik...]sil karakterini bitmissin sen. aslina bakarsan oyunu da sat baskasina ama iste satsan satilmaz artik atsan atilmaz... yok yani... bilmiyorum. unut bence bundan sonra[/spo]2 prof. alabilirsin. ikisi de birbirinden bagimsiz olabilir. ama blacksmith olabilmen icin maden islemen gerekiyo di mi? o zaman ya madeni baskasindan alacaksin ya da kendin cikaracaksin. kendin cikarmak icin mining alman gerekiyo yanina... bunun disinda gec kalmak diye bi olay asla yok. istedigin zaman prof.u iptal edip sifirdan baslayabilirsin baskasina. hatta mining gibi prof.larda bazi insanlar ilk once yuksek level olmayi bekliyolar (40+ gibi) parayla auction house'dan madenleri alip paso isliyolar ki 1 gunde 0'dan 200 kusure yukseliyo. (burda anlamadigin seyleri forumu arastirarak ve siteye bakarak bulabilirsin.)[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

iyide arkadasim bu aramakla, okumakla olacak bi seyler. biz bu bilgilerle dogmadik tabiiki. okuduk ogrendik. ayrica, bu oyunda hata yapmazsiniz. oyle bi sey yok. BG'deki gibi yaptiklarinizin sonucuna katlanacaginiz herhangi bi olay yok. siz insanlarla iliskinize dikkat edin, adiniz kotuye cikmasin yeter zaten.
ikincisi de bu bolumu biraz gezersen ayni sorular cok defa sorulmus. ama bunlari bulmak icin haliyle duzgun bi arama yapmak lazim ve konuyu acanin "lutfen yardim edin" yerine konuyla alakali bi baslik koymus olmasi lazim. lutfen bi daha konu acarken sorunu ozetleyen tarzda bi baslik sec ki daha sonra ihtiyacin oldugunda arayip bulasin...

guild soruna cevap vermemisim. emin ol guild'ler seni bulur. ama duzgun guild istiyosan, senin onlari bulman gerekiyo. bunun icin de Cosmos'u yukluyoruz. (nasi yapacagin aciklanmisti baska konularda) sonra mini census'u aciyoruz take'e basip bilgilerin alinmasini bekliyoruz. orda tek tek guild'leri listeliyo. sonra bastan asagi tum listeden istedigimiz turde bi guild'i secip onun oyunculariyla konusuyoruz. genelde iyilerin websiteleri vardir zaten, forum'da da bunlar listelenmistir. (orjinal forumlar) ordan sitelerine gidip kiminle gorusmen gerekiyosa mail falan atarsin. (ya da google'i dene, orda cikiyo cogu..)[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...