Excane Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Öncelikle merhaba.. Forumlarda daha önce belirtilen yüksel kırt,japon oyuncak sarayı,carrefour bimeks,migros d&r hic birinde bu oyunu bulamadım. Bu oyunun satıldığı bir yeri ve mumkunse fiyatını bana ozel mesajla iletirse çok sevinirim. Kutusu açılmamış olarak satmak isteyen arkadaşlardan da satın alabilirim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler... (Not:Ankara için geçerlidir.)[signature][hline]Name: Demirbey Speciality:Assasin Server:Xigenon Level:3x Clan:PaticiK Nationality:Orc [Bu mesaj Excane tarafından 23 Şubat 2005 01:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Bende dun baktim yoktu yukseldeki adam 10 gun icinde japondaki adamda haftasonuna kadar gelir dedi sen yine bu sure icinde sansini dene ama cokda umitlenme wow diger oyunlar gibi bolca bulunan birsey degil biliyosun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Excane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Arkadaşlar bu konuda bir gelişme var mı acaba?[signature][hline]Name: Demirbey Speciality:Assasin Server:Xigenon Level:3x Clan:PaticiK Nationality:Orc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haintapir Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Ankarada Wow bulmak imkansız gibi bişi. Her yere baktık ama yok. Çoğu satıcılar bi hafta içersinde gelcek dio ama hiç sanmıyorum gelceğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Excane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Millet ikişer ikişer almış biz birini bulamıyoruz.Bu gidişle cayıcam ben wowdan filan.[signature][hline]Name: Demirbey Speciality:Assasin Server:Xigenon Level:3x Clan:PaticiK Nationality:Orc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 geçen pazartesi d&R'a gelmişti 10 tane fln ben saat 6'da gittim ,sonuncusunu aldım nası millet geldiğini duyup 6'ya kadar bitirebiliyo bende anlamadım ama ilginin bukadar büyük olması çok iyi bişey bence..[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Bakırköy MegaVizyonda 2 tane vardı. Bir tanesini ben aldım. Hızlı olan kazansın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Excane Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Bakırköy burdan 500km uzakta kalıyor :).[signature][hline]Name: Demirbey Speciality:Assasin Server:Xigenon Level:3x Clan:PaticiK Nationality:Orc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar