_painkiller Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Efet sevgili patiseveler Syn Resul BALAY ile yapdıgım röpörtaj sonrası elime gecen bilgiler beni bayagı bi öldürdü Neyse röportajı bir siteye ta$ıdık ve ona sordugumuz soruların cevaplarını toparlayarakdan soyle bir site yapdık aha buyrun tıklayın ve gülmekden ölün http://resulbalay.htmlplanet.com [signature][hline][b]Faster than a bullet terrifying scream enraged and full of anger He's half man and half machine He is the Painkiller This is the Painkiller Wings of steel Painkiller Deadly wheels Painkiller! [Bu mesaj _painkiller tarafından 23 Şubat 2005 20:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 sülale kısmı süper olmuş muahea.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_painkiller Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Sitede Sayın Resul BAYARIN Femilisini bile gorebilirsiniz Femili de nerden cıkdı gardesim aile desene kısaca derseniz size diyecegim sey onun bize rica etmesi üzerine oldugun soyleyebilirim .[signature][hline][b]Faster than a bullet terrifying scream enraged and full of anger He's half man and half machine He is the Painkiller This is the Painkiller Wings of steel Painkiller Deadly wheels Painkiller! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 pffft baydı benı walla oakdar ılgımı çekmedı:P[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 4.5dan 5 oldu bu kaçıncı yaws[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Isırırım,bırakmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: Maedhros, 23 Şubat 2005 20:34 tarihinde demiş ki: 4.5dan 5 oldu bu kaçıncı yaws bu resim hernekadar sinirlerim bozuk olsada neşemi yerine getiriyor ne gariptir yahu. [signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Isırırım,bırakmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 kendi resimlerinizi koyup onunla dalga geçin ?[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeyna_Inferno Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 *Yarılır...* *Kopar...* Abi harbi sülale züper... :D[signature][hline]The Murderer Lady, Xeyna Inferno... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 ekşi sözlükte de yazmıştı bi adam resul ilen röportaj yaptım diye sonra şokhaber mi ne çıkmıştı kaynak[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_painkiller Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 ahahah röportajı ben yapmadım siteyi yapan eleman yapmıs ama kendı sozlerı yarısından fazlası :D e tabı yarısınıda siteyi yapan eleman kaynastırmıs araya[signature][hline][b]Faster than a bullet terrifying scream enraged and full of anger He's half man and half machine He is the Painkiller This is the Painkiller Wings of steel Painkiller Deadly wheels Painkiller! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 yazık lan bu cocukla neden bu kadar dalga gecıyorsunuz. tamam tip biraz falso, şarkılarda öyle, doğulu olabilir ama..[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 @333 ne alaka şimdi yakışıklı mı olunması lazım dalga geçilmemesi için? şarkılarının mükemmel mi olması lazım ? doğulu batılı demekle niye ayrımcılık yapıyorsun?[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Arnex Group Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Filas Filas Filas.Son gasetim cihti gasetim hagginda gonusalim hadi. Ibo halt etmis yanimda bu gasetten sora.Ole bi gaset yani.Hele Nazli yarim haber salmis adli parcami severek dinleyeceunuze eminim.( bu ne demek? gaset filan, doğu şivesi değilmi bu? sanmıyorumda ben ayrıyetten bu konusmaları yaptıgına. resul balay ın savunmasınıda yapmıyorum. böyle aşırı şekilde dalga geçilmesi yanlış gibime geldi? mesajın süper anlamsız. yani insanların görünüşüne göre alay edebiliyorsun? yada etmiyorsun?[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: _painkiller, 23 Şubat 2005 20:54 tarihinde demiş ki: ahahah röportajı ben yapmadım siteyi yapan eleman yapmıs ama kendı sozlerı yarısından fazlası :D e tabı yarısınıda siteyi yapan eleman kaynastırmıs araya daha geçen gün gördüm de ekşide ondan 'acaba sen de mi?' dedim hehe :)[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben [Bu mesaj nameless13 tarafından 23 Şubat 2005 21:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 @333 tamam tip biraz falso demişsin (bu kabul etmek anlamına geliyor) o yüzden böyle bir mesaj yazdım eğer sen diğerlerine uymayıp dalga geçmiyorsan özür dilerim yanlış anladım seni.Ama dalga geçiyorsan hiç affetmem[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Arnex Group Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar