kingpin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 nelere dikkat etmeliyiz ? iso olarak dl ettiğim bir oyunu programla bir güzel açtıktan sonra nero ile burn edicektim.ISO olarak burn ettim ps2 okumadı :( yardımlarınızı bekliyorum bakiyim :p ps:bizde insanız :p[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 edit:aslında şöyle oldu yardımcı bir program vasıtasıyla açtım klasör olarak sonra onu komple boş dvd ye attım çalışmadı diyebiliriz. [Bu mesaj theKingpin tarafından 23 Şubat 2005 21:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Iso dosyasını cd'ye yazdığın program aracılığı ile koyacaksın. Otomatik olarak yani. Başka programlarla açınca okumaz. Senin sorunun bu değil ama yazdığın dvd'nin markası yüzünden de okumaya direnebiliyor bir ihtimal.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 kingpin aynı hatayı bende yaptım senin yaptığın :D ilk neroyla yaptım olmadı sora alcohol le yaptım oldu neroylada oluodur belki ama yapman gereken önce ilk 30 tane fln parçalanmış rar lar var onlardan birini açıp iso yu extractlıcaksın sora nero yu açıp burn image bascaksın dirok o extract ladıın dosyayı yazcaksın(ben alcoholle böle yaptım oldu)sen heralde isonun içindekileride extractlayıp yazdın cdye normal dosya yazar gibi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar