Jievaras Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Eğreti Gelin adlı filme sırf soundtracki bulamadığım için sırf şarkıyı dinlemeye üç kez gittim. Artık filmden böğk geldi şarkıyı hala bulamadım. Aramadığım p2p programda kalmadı. Acaba buradan birileri yardımcı olabilir mi? Şarkının tam ismini vb.. bilmiyorum tek bildiğim Sezen Aksu'nun seslendirdiği. İncelediğim kadarıyla egreti-gelin.com adresinde de konu hakkında bişey yok. Yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.[signature][hline] Epica UO j4e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 ehehe soundtrack'i dinlemeye gitmişmiş..yeme bizi aydın =)[signature][hline]I'm For ReaL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 bizde hemen yuttuk dimi .p[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jievaras Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: Salieri, 23 Şubat 2005 22:01 tarihinde demiş ki: ehehe soundtrack'i dinlemeye gitmişmiş..yeme bizi aydın =) said: Xharloan, 23 Şubat 2005 22:46 tarihinde demiş ki: bizde hemen yuttuk dimi .p Allaaaah ne fesat insanlar bunlar ya :D[signature][hline] Epica UO j4e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jievaras Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Evet acı gerçeği öğrendim maalesef. Bir kaç gün daha beklemek gerekiyormuş. Direk akıcam d&r a yani :D hele çıksın bi.[signature][hline] Epica UO j4e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar