onlyreal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Simdi biliyorsunuz divx zamani ve divx playerlar piyasada bayag tutuldu. Yine bildiginiz gibi bu isin krali vesteldi taaki vestel 4550 modelini cikarip 4500 u piyasadan cekesiye kadar. 4550 bir light versiyon iste. Her neyse gittim philips aldim bende bir kere bu 4500 den cok daha iyi bir alet. Alette bir kere design var renkleri herseyi cok hos, sonra vestelin oynatamadigi qpel gibi formatlari oynatiyor. Goruntu kalitesi super. Icinde yanlis anlamadiysam dts decoder bile var, digital outputta cabasi. Tek problemi altyazilarda turkce karakter desteklemiyor onuda firmware update e hallediyorsunuz. Kisacasi alet super hic isinmiyor(kapali bir yerde 5 saat calisti sanki hic calismamis gibiydi) cd leri iyi okuyor goruntu kalitesi cok iyi. Daha bir eksisini goremedim fiyati disinda 260 milyon. Kisacasi dusunuyorsaniz ve uygunsa fiyati atlayin.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 valla divx se pc de izliyorumm ben yetiyo bana 260 m vermıyorumm. gırıyorumm googleden bs playerı aratıp freeware indiriyorumm.goruntu kalitesi müthiş alyazılar türkçe destekli het türlü altyazı yı bulabılıyorumm. yani 260 m vermıyorum.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 dvd den divx okurmu bu alet?[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 rahan denemedim ama kitapciginda okudugunu soyluyor. zaten cd yi koydugun zaman sana icindeki avi formatli dosyalari gosteriyor sen seciyorsun dvd cd farketmez.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 ok aferinde bu yorumu nicin yazdin. neyse taqil said: SoulCube, 23 Şubat 2005 14:58 tarihinde demiş ki: valla divx se pc de izliyorumm ben yetiyo bana 260 m vermıyorumm. gırıyorumm googleden bs playerı aratıp freeware indiriyorumm.goruntu kalitesi müthiş alyazılar türkçe destekli het türlü altyazı yı bulabılıyorumm. yani 260 m vermıyorum. [signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 hmm güzel bişiymiş o zaman, 260m çok da aşırı bi fiyat gibi gelmedi gerçi bundan önce bir telezyon lazım ya eve hehehe :D bir de aklıma geldi, konuyla alakasız, projektör cihazlarının fiyatlarını bilen var mı? karanlık odada film izlenebilecek kalitede bişi.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 ben yeni televizyon aldim projeksiyonada baktim bu arada. 1000$ civari projeksiyon 2000likler[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 fiyatı gerçekten güzelmiş. 260 milyon abartı birşey değil. ha henüz yok o ayrı tabi de 260 milyonum olsa bu aleti alırım. 70 ekran tv (27" ekran ile eşdeğer neredeyse) 15" monitörden çok daha iyidir. üstelik tv'nin bulunduğu oda çoğu evde geniştir. eş dost arkadaş ile film izlemek için ideal bir ortam sunar. bütün bunların yanı sıra genelde siz değil filmden sonra oluşan o pisliği anneniz toplar.:D bsplayer* bunları yapabiliyor mu ? :-p * yapamadığı için free zaten .. ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar