sostizm Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Toplu rehberler listesine baktım da derli toplu bir contact listesi/rehberi yok. Usta ile oynarken dikkat ettim ama AdaSu da karambole geldi, hiç de bana uygun olmayan kontaklar'ı aldım, sıkıntı çektim. Buyrun size ellerimle hazırladığım bir rehber : Kontak anahtarı - contact seçimi siteleri: ilk sitemiz her ne kadar contact litesinde rakipleri kadar başarılı olmasa da notable missions ve story arc / badge mission sayhaları eşsiz. Hatta bazılarında screen shotlar da var ve çok özenli hazırlanmış. Task force anlatımları da çok iyi ikinci sitemiz çok daha dolu ama detaysız. ilk sitede bulamadığımız contactlarla ilgili genel bilgi (origin, mob tibi v.b.) tek sayfada önümüzde. üçüncü sitemiz ilk sitemize benziyor, bu sefer önemli görevler de var amaen güzeli ALFABETİK SIRADA , verilmiş liste bu sitenin pek bi orijinal yani yok ama madem liste yapıyoruz contactlarla ilgili, tüm bookmarklarımı paylaşmak isterim. Ve son olarak bizim meşhur harita sitemiz mapts'nin harita sayfası. Nereden bulacağımı bilemem ben contactları diyenler için. Son söz: Level'ımıza ve powerlarımızın özelliklerine göre doğru/zevkli mob seçmek oyundan alacağımız keyfi ciddi oranda arttıracaktır. bir de üstüne, özellikle orta levellarda enhancement alacağımız doğru contact seçimi kritik bir karardır. işimizin bittiğini sandığımız alt contact'lar dahi aradığımız arzu ettiğimiz doğru kontağı verebilir bize. Denemeye devam edin derim. [spo1=En son söz]Eğer bu mesajın altında edit görmüyorsanız, pati kullanmayı öğrenmişim demektir :)[/spo][signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L48 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L37 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L18 [spo2=Edit]Senimi kırıcaz Sosticim hemen edit koyarız altına;)[/spo] [Bu mesaj Keyzar tarafından 22 Şubat 2005 21:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Keyzar Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Yine çok temiz iş çıkartmısın tekrardan tebrik ederim:). Bunuda sticky topicimize ekliyim hemen...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu.
tunch Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 ben bu mesajdan sonra keyzarın alan yetkilisi levelini level 2 ye çıkarmayı öneriyorum patijanlarım :D edik: ayrıca odamıza yaptığı katkılardan dolayı sostizm i onursal alan yetkilisi ilan ediyorum kendi adıma. bu levella birlikte keyzar alan yetkilisi olarak isminin altına avatar ekleyebilicek , ayrıca bonus skill olarak "group halay" (bilgi için bakınız spoiler) kazanıyor. tebrik ediyoruz kendisini. [spo1=Group Halay]:tebrikz:[/spo][signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 30 En üst düzey Türk tanker -- Saeros, 18 Şubat 2005 07:52 tarihinde demiş ki: bu kadar mı asosyalsiniz, bu kadar mı ilgiye açsınız yahu. [Bu mesaj tunch tarafından 22 Şubat 2005 22:23 tarihinde değiştirilmiştir]
carla_ss Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: sostizm, 22 Şubat 2005 20:32 tarihinde demiş ki: Toplu rehberler listesine baktım da derli toplu bir contact listesi/rehberi yok. Usta ile oynarken dikkat ettim ama AdaSu da karambole geldi, hiç de bana uygun olmayan kontaklar'ı aldım, sıkıntı çektim. Buyrun size ellerimle hazırladığım bir rehber : Ellerine saglik...Super olmus... Hatta tam bana gore olmus :D ................................. [spo1=Attention Carla_ss]Sevgili Carla, koskoca ayskontRoLIr'sın ama forumlarda bir alıntı yapmayı becerememişsin:D. Bende müdahele ettim haliyle:-P.[/spo] Saygılar, LvL 3 Alan Yetkilisi... [Bu mesaj Keyzar tarafından 23 Şubat 2005 23:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar