Dynun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Aşağıdaki yazının ingilizceye çevrilmesi lazım ama Fromal mektup nasıl yazılır hiç bi firkrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim. İlgili Makama Sahra Medikal Elektronik San. Tic. Ltd Şti olarak görüşmelerimizi, alım satımlarımızı ve tüm işlemlerimizi aşağıda bilgileri verilen şahıslar yapacaktır. Saygılarımızla bilginize sunarız. bekliyorum :-)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 hmm. biraz ben de düşüneyim teşekkürler. bi de kişilelle alakası yok diye özellikle konu duşı yaptım ama gene de kişisele atmışlar ehe [signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 ''To whom it may concern'' denir en basa eger ismen veya mevki olarak bilimiyorsaniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Teşekkür ederim. ;)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 bir de şunu beceremiyorum bir türlü: "Önemli okan Türkiye'de stentin Ce sertifikasına sahip olması ve stentin fiyatı. Fiyatların düşmesi Türkiye'de düşük kalitede stent sayısını arttırdı. Biz bu piyasaya hakim olmayı hedefliyoruz. Bu arada salınımı olan kaplı (ilaç kaplı) stent satışı Türkiye'de yoğunluk kazandı." stent aynı stent olarak kalıcak zaten...[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar