Fly Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Ultima için oynadığım bir Nebula (ki eğer küfür yemeye, maden kazarken herifin tekinin çıkıp atını kesmesine,adamın 5 k'lık para koyup 5 gp olarak çekmesine,vs sine katlanabileceksen) bir de Hard Gamer var (aylığı 6.5 milyon)[hline]Mini mini bir kuş bakıyordu, penceremden baaanaa.. almadım onu içeriyeee ,git git dedim niye ise... tam derken pencere kırıldı, evimde bak kuş uçtu
Fly Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Kısaca ennnnnn ucuzu hangisi ???[hline]Mini mini bir kuş bakıyordu, penceremden baaanaa.. almadım onu içeriyeee ,git git dedim niye ise... tam derken pencere kırıldı, evimde bak kuş uçtu
dark-dr Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 said: UrZa, 10 Şubat 2003 16:21 tarihinde demiş ki: maviysen kırmızı kırmızıysan mavi kes bence monotonluk orada. ehue bunu anlamissan uo dan bari kendine sakla yorumunu. nitekim su an UO nun nufusunun %80inin yasadigi trammelda `kirmizi` yani pk diye birsey yok, pvp de yok. pvp olan feluccada da yaklasik 2-3 aydir bi pk nin mavi kestigini gormedim o da ayri.
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Aonun 7 günlük deneme olayı var 7 gün oynarsın parasız begenmezsen kapatırsın accountu ( ama 7 gün için bile kredi kartı lazım oluyodu sanırım ) ao zevkli oyundur eger sen işi monotonluga sürmezsen mesela sürekli level için ugraşırsan belli bi leveldan sonra monotonlaşıyo oyun sürekli aynı tip npcler ve hep aynı tip missionlar çıkıyo artık bıkıyosun aynı şeyleri görmekten ama yok oyunu zevk almak için oynarsan cidden çok güzel şeyler var :) hele güzel bi guilde girersen aktiviteler felan baya zevkli ( ehe towerlara saldırmak felan zevkli oluyo mesela ) reet diye kocccaaaman bi disco var Aoda :) her gittiginde kesin birilerini oturmuş koltukta bişeyler içerken veya armorlarını bi kenara bırakmış ve güzel kıyafetleriyle dans ederken bulabilirsin :)) ( ehe bikinili kızlarda cabası ) ehe hatta TIR şehrinde bi bar var 2 kız bikinili şekilde kavga ediyolar izlemesi baya zevkli :)) ps : ee askerlik başımıza vurdu aklıma gelen yerler hep bikinili kızların oldugu yerler :P[hline]Prince"Kazuyama" Cratty Nick "KuLee" Miyashiro Brainnn
Fly Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Güvenli olur mu ki kredi kartı ?[hline]Mini mini bir kuş bakıyordu, penceremden baaanaa.. almadım onu içeriyeee ,git git dedim niye ise... tam derken pencere kırıldı, evimde bak kuş uçtu
Fly Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Neyse, Daoc oynamak için hangi server en uygunu ?[hline]Mini mini bir kuş bakıyordu, penceremden baaanaa.. almadım onu içeriyeee ,git git dedim niye ise... tam derken pencere kırıldı, evimde bak kuş uçtu
Fly Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Hazır konu açmışken sorayım, Shadowbane beta tester olmak için nedenleriniz diyor, ne yazsam ?[hline]Mini mini bir kuş bakıyordu, penceremden baaanaa.. almadım onu içeriyeee ,git git dedim niye ise... tam derken pencere kırıldı, evimde bak kuş uçtu
Fly Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Hellbreath nasıl bir şey??[hline]Mini mini bir kuş bakıyordu, penceremden baaanaa.. almadım onu içeriyeee ,git git dedim niye ise... tam derken pencere kırıldı, evimde bak kuş uçtu
Öne çıkan mesajlar