kayip_cocuk Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Birkaç komik yada sizin için özel anılarınız varsa buyrun yazın .. beraber okur .. beraber güler .. beraber eylenir.. beraber üzülürüz.. Benim anın bu.. Lise 2 ye giderken bir kıza aşık olmuştum .. onunda ilk yılıydı .. ben ilk gördüğümde aşık olmuştum .. içimde yaşadığım birşeydi bu .. tam bir yıl boyunca ona baktım .. onu izledim .. onu sevgilileri ile gezmelerini .. kahkalar içinde bağırışlarını .. ve sene sonuna doğru söylemeye karar verdim .. ama yapamıyordum .. Kararlıydım ve yapacaktım .. nitekimde söyledim .. bir okul çıkışı bir baktımki önümden yürüyor .. yaklaşık 15 dk önümden yürüdü ben ise arkadasından.. yol boyunca bir türlü yanına gidemedim.. en sonunda evine geldik .. ve o evine girdi .. ama kararlıydım .. söyliyecektim.. kapısında bekledim .. ve kapıdan cıkan ilk kişiye ''şebnem'' i tanıyormusunuz diye sordum .. oda bana 2. kat 3 numarada oturuyor dedi .. bende bunu 3. kat 5 numara olarak anladım .. kararlıydım .. çıktım yukarı ve çaldım zili .. kapıyı bir teyze açtı .. bende şebnem evde ise onunla görüşebilirmiyim dedim .. o da bana benim kızım yok dedimişti .. sonra kapıda gördüğüm kişiyi bir daha gördüm ve sordum .. hangi daire demiştiniz diye.. bu sefer doğru duymuştum .. 2. kat 3 numara.. bu sefer bir cekiniyordum ama kararlıyım .. zili çaldım .. kapıyı o açmıştı.. Karşımda duruyordu .. bana bakarak gülümsedi .. bende onun gözlerine bakarak benimle teoman konserine gelirmisin dedim .. cerdiği cevabı duyunca ilk olarak birşey hissetmedim .. apartmandan çıktığımda çok muylu olduğumu ve yüzümde bir gülümsemenin olduğunu farketmiştim .. bana evet dememişti ama ben yinede mutluydum .. bunun sebebi rahatlamış olmam idi .. sanki üstümden tonlarca yük kalkmış gibiydi .. şimdi diyorum ki .. keşke ilk onu gördüğümde söyleseydim ve 1 yılım boşa geçmeseydi.. ama olsun .. İyikide söylemişim .. Ve geriye baktığımda diyorum ki .. iyikide yapmışım[signature][hline] '' Herkes bir prensesi severmiş ama ; Prensesler hep prens ile evlenirmiş '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar