Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aglamak istiyoruummmmm!...

-Horus-

Öne çıkan mesajlar

said:
Werb, 22 Şubat 2005 19:12 tarihinde demiş ki:
abi pofff sen basılmaktan korkuyosan öl bit defol burdan yanii ne diyim kavgaya geldilerse 2 seçenegin vardır
1-) topuk
2-) KURŞUNLARA DEIL KALAŞNIKOFLARA DIZSELER GENE SEVIYORUM BENIMSIN deyip ya allah

ne diyim yani sana

Korkmuyorum a.q. varmı isterse amerikan ordusunu alsın =P[signature][hline] My heard is TiKiTiKiTaK for You
Because i Love You
*!as i was looking to you, i wanna death *
Sosyal ağlarda paylaş

Kizla konusamadim ama bi kac kiza kola ismarladim kizi ayarlicaklar eer ayarlarlarsa bi kola dahaa hadi bismillah kizla tanisalimda kola gitsin yeter =) moraller bozuk olsada bu beni rahatlatio[signature][hline] My heard is TiKiTiKiTaK for You
Because i Love You
*!as i was looking to you, i wanna death *
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl yok ya popularite allahını seversen bariz var popularite hea kaldı ki bu arkadaş zaten kafasında kendini bitirmiş komplexlerden komplex begenmiş tek sorunu o adamın tabii bide benim gibi allah vergisi brad pitti kıskandıran tipi , einsteini dolandıran zekası, bill gates i imrendiren ekonomik durumu yoksa o zmn bilemem.[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass

[Bu mesaj supersonicmemed tarafından 23 Şubat 2005 17:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eheh .. bunun aynısını bende yaşamıştım .. lise 2 ye giderken bir kıza aşık olmuştum .. onunda ilk yılıydı .. ben ilk gördüğümde aşık olmuştum .. içimde yaşadığım birşeydi bu .. tam bir yıl boyunca ona baktım .. onu izledim .. onu sevgilileri ile gezmelerini .. kahkalar içinde bağırışlarını .. ve sene sonuna doğru söylemeye karar verdim .. ama yapamıyordum ..

Kararlıydım ve yapacaktım .. nitekimde söyledim .. bir okul çıkışı bir baktımki önümden yürüyor .. yaklaşık 15 dk önümden yürüdü ben ise arkadasından.. yol boyunca bir türlü yanına gidemedim.. en sonunda evine geldik .. ve o evine girdi ..
ama kararlıydım .. söyliyecektim.. kapısında bekledim .. ve kapıdan cıkan ilk kişiye .... yı tanıyormusunuz diye sordum .. oda bana 2. kat 3 numarada oturuyor dedi .. kararlıydım .. çıktım yukarı ve çaldım zili ..

Karşımda duruyordu .. bana bakarak gülümsedi .. bende onun gözlerine bakarak benimle teoman konserine gelirmisin dedim ..
verdiği cevabı duyunca bişi hissetmemiştim.. apartmandan çıktıktan sonra çok sevinçli bir şekilde koşuyor .. yürüyor.. gülümsüyordum.. Bana evet dememişti .. ama bu sevincimin sebebi rahatlamam idi .. üstümden sanki tonlarca yük gitmişti ..

Ve geriye baktığımda diyorum ki .. iyikide yapmışım :)[signature][hline]
'' Herkes bir prensesi severmiş ama ;
Prensesler hep prens ile evlenirmiş ''

[Bu mesaj kayip_cocuk tarafından 23 Şubat 2005 19:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...