-Horus- Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Zaten kendime kendime konusmaktan baska kimseyle konusamiyorum... tek bi dostum var oda icimdeki bilmediim dost :([signature][hline] My heard is TiKiTiKiTaK for You Because i Love You *!as i was looking to you, i wanna death * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: -Horus-, 22 Şubat 2005 18:19 tarihinde demiş ki: Zaten kendime kendime konusmaktan baska kimseyle konusamiyorum... tek bi dostum var oda icimdeki bilmediim dost :( peki şimdi napmanı sölüyo içindeki dost:-?[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Horus- Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 hiç bisi bilmiorum suan nabacagima dair... bisiler sölemio...[signature][hline] My heard is TiKiTiKiTaK for You Because i Love You *!as i was looking to you, i wanna death * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Allah bilir o ses sana ders çalış falan diyordur.. Iyy amma ineksindir sen he. zaten süper liseye gidiyormuşsun... ne kadar uyuzsun demekki...[signature][hline]Morotetori Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: moriteri, 22 Şubat 2005 18:27 tarihinde demiş ki: Allah bilir o ses sana ders çalış falan diyordur.. Iyy amma ineksindir sen he. zaten süper liseye gidiyormuşsun... ne kadar uyuzsun demekki... süpersin:lol:[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 kendi deneyimlerime dayanarka sadece su benzetmeyi yapabiliyorum.... "kedidir kedi".... moral bozucu ama bence sonuc bu olur....[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Horus- Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: moriteri, 22 Şubat 2005 18:27 tarihinde demiş ki: Allah bilir o ses sana ders çalış falan diyordur.. Iyy amma ineksindir sen he. zaten süper liseye gidiyormuşsun... ne kadar uyuzsun demekki... moriteri varya Allahh Seni yaratmamis karalamis. ayrica alemin derdi seni mi gerdi!!! offf allahim off yaratiyosun bari takip et!!![signature][hline] My heard is TiKiTiKiTaK for You Because i Love You *!as i was looking to you, i wanna death * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Horus- Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 bu arada moriteri inekliimi gösteriim notlarimi yazdim: turkce : 3 ingilizce : 3 müzik : 2 resim : 2 beden : 5 ---> inek bir örencinin vaz geçilmezi zaten...[signature][hline] My heard is TiKiTiKiTaK for You Because i Love You *!as i was looking to you, i wanna death * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: -Horus-, 22 Şubat 2005 18:34 tarihinde demiş ki: said: moriteri varya Allahh Seni yaratmamis karalamis. Harbi mi diyosun? yaratmak ve karalamak birbirinin zıttı kelimeler yani? Allah hepimizi yaratmış o ayrı mevzu da belki beni kara yaratmıştır. İnşallah öyle deildir tabi.... said: ayrica alemin derdi seni mi gerdi!!! Aklımızca sana yardımcı oluyoruz, olayı anla istiyoruz ama neme lazım...doğru diyosun ya senin derdinden bize ne dimi?[signature][hline]Morotetori Kaitennage [Bu mesaj moriteri tarafından 22 Şubat 2005 18:40 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj moriteri tarafından 22 Şubat 2005 18:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: moriteri, 22 Şubat 2005 18:27 tarihinde demiş ki: Allah bilir o ses sana ders çalış falan diyordur.. Iyy amma ineksindir sen he. zaten süper liseye gidiyormuşsun... ne kadar uyuzsun demekki... Laflarına dikkat et ne demek süper liseye gidiyormuşsun ağzını topla sen önce kendine bak bütün süper liseye gidenler uyuzmu oluyor IQ'suz dana![signature][hline]Onlar asker sadece asker Clone Commandos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… moriteri Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: -Horus-, 22 Şubat 2005 18:37 tarihinde demiş ki: bu arada moriteri inekliimi gösteriim notlarimi yazdim: turkce : 3 ingilizce : 3 müzik : 2 resim : 2 beden : 5 ---> inek bir örencinin vaz geçilmezi zaten... Sen benim dediklerimi hakkaten ciddiye almışsın ya. Ben sana bir durumu göstermeye çalışıyorum ama.... Bak kardiş, böyle meselelere gülüp geçmezsen, böyle olayları büyütürsen, her bi haltı ciddiye alırsan kimse de seni sevmez. İşin özü budur. Kızlar kendilerini eğlendiren erkeklerden hoşlanırlar. Gerenlerden deil... Ha alemin derdi beni mi gerdi? Yooo, takılıyorum işte... ama özür dilerim yardım ettiğim için[signature][hline]Morotetori Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… moriteri Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: Cyan_Bloodbane, 22 Şubat 2005 18:40 tarihinde demiş ki: said: moriteri, 22 Şubat 2005 18:27 tarihinde demiş ki: Allah bilir o ses sana ders çalış falan diyordur.. Iyy amma ineksindir sen he. zaten süper liseye gidiyormuşsun... ne kadar uyuzsun demekki... Laflarına dikkat et ne demek süper liseye gidiyormuşsun ağzını topla sen önce kendine bak bütün süper liseye gidenler uyuzmu oluyor IQ'suz dana! Ortada hakkaten bir IQ durumu var ama, ben daha fazla bişe söylemiim.[signature][hline]Morotetori Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Horus- Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 ya moriteri sinirliyim zaten bak kirici bi söz sölemekten kacinmaktan kendimi alamiorum. ama ineklik mineklik süper le olmuo eer hayatina kurtarmak istiorsan bi kere okumak zorundasin.[signature][hline] My heard is TiKiTiKiTaK for You Because i Love You *!as i was looking to you, i wanna death * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Werb Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 rahat ol olm sıkıntı yapma kızın yanında yeter kızın yanına gidip [ dibine deil yakınlarına ] "kurşunlara deil kalaşnikoflara dizseler gene seviyorum napiyim kız düz ise" de. sen gene süpersin süperlerin kızları da güsel olur en azından zeki kobra çıkmazlar iyi kızlardır ama ben düzdüm [oha yanlış anlamayın düz liseydim] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… moriteri Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 üfff kardeşim yaa... üff hakkaten. yazdıklarımı okudun mu ya? niye gaza geliyosun hemen? ya niye açıklıyorum ben bunları allahım niye???!??! çok ciddiye aldıysan açıkliim canım, ben işletme mühendisliğinde okuyorum ve eminim buradaki çoğu pati den ve paticik den çok daha ineğimdir. Ve bununla gurur duyuyorum...[signature][hline]Morotetori Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… uncla Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 gelir geçer bunlar.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Horus- Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 moriteri hakkaten tebrik ederim umarim basarili olursun dediklerini de anliyorum iii birisin ama ben ineklik lafina sinir olurum yinede kusura bakma...[signature][hline] My heard is TiKiTiKiTaK for You Because i Love You *!as i was looking to you, i wanna death * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Werb Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 yeter be adam bi konu açmış konu artık konulugunu yitirip laf dalaşına donmuş unutmadan bi kaç bişi ekliyim: kızla direk yarın konuş kaçırma sonra üzülürsün bişey daha yarın okula gider gitmez [ hangi okul sehir ekle yardımcı olalım :P ] kızı araştır sonra kız melek yuzlu cobra cıktımı benım gibi ağlarsın dikkat ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Horus- Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Werb Antalya'da bi lise adini bos verelim... zaten kizi arastircam yarin kesin :)[signature][hline] My heard is TiKiTiKiTaK for You Because i Love You *!as i was looking to you, i wanna death * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sorj Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: -Horus-, 22 Şubat 2005 18:37 tarihinde demiş ki: bu arada moriteri inekliimi gösteriim notlarimi yazdim: turkce : 3 ingilizce : 3 müzik : 2 resim : 2 beden : 5 ---> inek bir örencinin vaz geçilmezi zaten... oha sen ineksen ben pprofosorum ozaman edebiyat 3 ingilizce 4 kimya 3 mat 0 :D fiz : 0 :D Beden 5 :D Coğrafya 1 böyle bişeylerdi whoaa ben kendimi berbat sanardım whoaa :) yaw sen bence nap biliyomusun herşeyi unut günlük yaşamaya bak yani şöyle ulan bugun bunu yapcam yarın nolcak diye düşünme günlük yaşa hiçbişey takma hayatı salla vallaha ben öyleyim hiçbişeyi dert etmem hayatımda adam akıllı sorun cıkmadı.Hayatı Takma budur hayat oh bea[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Horus- Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Erutan haklisin aslinda yarin gidip kizla tanissam ertesi gün nolcak süperliselerin oldugu koridoru bascaklar. yani bunu düsünmeme gerek yok dimi =)[signature][hline] My heard is TiKiTiKiTaK for You Because i Love You *!as i was looking to you, i wanna death * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sorj Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 ohoooo bırak öl sen ya abi madem diyon kız bana bakıo bakış atıo hoşlanıyordur demekki senden sende git şansını dene.Eğer diyorsan süperlise Normal lise muhabbeti havada bulut sen kızı unut budur kardeşim. Ya HEP YA HİÇ![signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Horus- Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Ya bilmek istemiyorum nolcagini ama belki denemekte yarar vardir... ama yapcak daha farkli bisiler lazim...[signature][hline] My heard is TiKiTiKiTaK for You Because i Love You *!as i was looking to you, i wanna death * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Werb Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 kız yok olmaz naz fln yaparsa hemen dalga ya vur örnegin - yapma yafff napalım türkiye bi genç kaybetse nolcak, siyanür nerden bulabilirim? -- ama.. ben seni 3 sene sonra arabamla dolaştırmak istiyodum falan filan bak bunnarı soler kurtarırsın işi bi de ilk günden niyetini belli et bi de sakın her tenefus fln kzn yanına gitme kızın ipini elinde tut ama sakın çekme!! bilmem ne kadar anladın ama sakın kızı sıkma ve hep sen gitme onu çaar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Werb Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 abi pofff sen basılmaktan korkuyosan öl bit defol burdan yanii ne diyim kavgaya geldilerse 2 seçenegin vardır 1-) topuk 2-) KURŞUNLARA DEIL KALAŞNIKOFLARA DIZSELER GENE SEVIYORUM BENIMSIN deyip ya allah ne diyim yani sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: moriteri, 22 Şubat 2005 18:27 tarihinde demiş ki: Allah bilir o ses sana ders çalış falan diyordur.. Iyy amma ineksindir sen he. zaten süper liseye gidiyormuşsun... ne kadar uyuzsun demekki... Laflarına dikkat et ne demek süper liseye gidiyormuşsun ağzını topla sen önce kendine bak bütün süper liseye gidenler uyuzmu oluyor IQ'suz dana![signature][hline]Onlar asker sadece asker Clone Commandos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: -Horus-, 22 Şubat 2005 18:37 tarihinde demiş ki: bu arada moriteri inekliimi gösteriim notlarimi yazdim: turkce : 3 ingilizce : 3 müzik : 2 resim : 2 beden : 5 ---> inek bir örencinin vaz geçilmezi zaten... Sen benim dediklerimi hakkaten ciddiye almışsın ya. Ben sana bir durumu göstermeye çalışıyorum ama.... Bak kardiş, böyle meselelere gülüp geçmezsen, böyle olayları büyütürsen, her bi haltı ciddiye alırsan kimse de seni sevmez. İşin özü budur. Kızlar kendilerini eğlendiren erkeklerden hoşlanırlar. Gerenlerden deil... Ha alemin derdi beni mi gerdi? Yooo, takılıyorum işte... ama özür dilerim yardım ettiğim için[signature][hline]Morotetori Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: Cyan_Bloodbane, 22 Şubat 2005 18:40 tarihinde demiş ki: said: moriteri, 22 Şubat 2005 18:27 tarihinde demiş ki: Allah bilir o ses sana ders çalış falan diyordur.. Iyy amma ineksindir sen he. zaten süper liseye gidiyormuşsun... ne kadar uyuzsun demekki... Laflarına dikkat et ne demek süper liseye gidiyormuşsun ağzını topla sen önce kendine bak bütün süper liseye gidenler uyuzmu oluyor IQ'suz dana! Ortada hakkaten bir IQ durumu var ama, ben daha fazla bişe söylemiim.[signature][hline]Morotetori Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Horus- Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 ya moriteri sinirliyim zaten bak kirici bi söz sölemekten kacinmaktan kendimi alamiorum. ama ineklik mineklik süper le olmuo eer hayatina kurtarmak istiorsan bi kere okumak zorundasin.[signature][hline] My heard is TiKiTiKiTaK for You Because i Love You *!as i was looking to you, i wanna death * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 rahat ol olm sıkıntı yapma kızın yanında yeter kızın yanına gidip [ dibine deil yakınlarına ] "kurşunlara deil kalaşnikoflara dizseler gene seviyorum napiyim kız düz ise" de. sen gene süpersin süperlerin kızları da güsel olur en azından zeki kobra çıkmazlar iyi kızlardır ama ben düzdüm [oha yanlış anlamayın düz liseydim] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 üfff kardeşim yaa... üff hakkaten. yazdıklarımı okudun mu ya? niye gaza geliyosun hemen? ya niye açıklıyorum ben bunları allahım niye???!??! çok ciddiye aldıysan açıkliim canım, ben işletme mühendisliğinde okuyorum ve eminim buradaki çoğu pati den ve paticik den çok daha ineğimdir. Ve bununla gurur duyuyorum...[signature][hline]Morotetori Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 gelir geçer bunlar.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Horus- Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 moriteri hakkaten tebrik ederim umarim basarili olursun dediklerini de anliyorum iii birisin ama ben ineklik lafina sinir olurum yinede kusura bakma...[signature][hline] My heard is TiKiTiKiTaK for You Because i Love You *!as i was looking to you, i wanna death * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 yeter be adam bi konu açmış konu artık konulugunu yitirip laf dalaşına donmuş unutmadan bi kaç bişi ekliyim: kızla direk yarın konuş kaçırma sonra üzülürsün bişey daha yarın okula gider gitmez [ hangi okul sehir ekle yardımcı olalım :P ] kızı araştır sonra kız melek yuzlu cobra cıktımı benım gibi ağlarsın dikkat ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Horus- Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Werb Antalya'da bi lise adini bos verelim... zaten kizi arastircam yarin kesin :)[signature][hline] My heard is TiKiTiKiTaK for You Because i Love You *!as i was looking to you, i wanna death * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: -Horus-, 22 Şubat 2005 18:37 tarihinde demiş ki: bu arada moriteri inekliimi gösteriim notlarimi yazdim: turkce : 3 ingilizce : 3 müzik : 2 resim : 2 beden : 5 ---> inek bir örencinin vaz geçilmezi zaten... oha sen ineksen ben pprofosorum ozaman edebiyat 3 ingilizce 4 kimya 3 mat 0 :D fiz : 0 :D Beden 5 :D Coğrafya 1 böyle bişeylerdi whoaa ben kendimi berbat sanardım whoaa :) yaw sen bence nap biliyomusun herşeyi unut günlük yaşamaya bak yani şöyle ulan bugun bunu yapcam yarın nolcak diye düşünme günlük yaşa hiçbişey takma hayatı salla vallaha ben öyleyim hiçbişeyi dert etmem hayatımda adam akıllı sorun cıkmadı.Hayatı Takma budur hayat oh bea[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Horus- Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Erutan haklisin aslinda yarin gidip kizla tanissam ertesi gün nolcak süperliselerin oldugu koridoru bascaklar. yani bunu düsünmeme gerek yok dimi =)[signature][hline] My heard is TiKiTiKiTaK for You Because i Love You *!as i was looking to you, i wanna death * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 ohoooo bırak öl sen ya abi madem diyon kız bana bakıo bakış atıo hoşlanıyordur demekki senden sende git şansını dene.Eğer diyorsan süperlise Normal lise muhabbeti havada bulut sen kızı unut budur kardeşim. Ya HEP YA HİÇ![signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Horus- Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Ya bilmek istemiyorum nolcagini ama belki denemekte yarar vardir... ama yapcak daha farkli bisiler lazim...[signature][hline] My heard is TiKiTiKiTaK for You Because i Love You *!as i was looking to you, i wanna death * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 kız yok olmaz naz fln yaparsa hemen dalga ya vur örnegin - yapma yafff napalım türkiye bi genç kaybetse nolcak, siyanür nerden bulabilirim? -- ama.. ben seni 3 sene sonra arabamla dolaştırmak istiyodum falan filan bak bunnarı soler kurtarırsın işi bi de ilk günden niyetini belli et bi de sakın her tenefus fln kzn yanına gitme kızın ipini elinde tut ama sakın çekme!! bilmem ne kadar anladın ama sakın kızı sıkma ve hep sen gitme onu çaar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 abi pofff sen basılmaktan korkuyosan öl bit defol burdan yanii ne diyim kavgaya geldilerse 2 seçenegin vardır 1-) topuk 2-) KURŞUNLARA DEIL KALAŞNIKOFLARA DIZSELER GENE SEVIYORUM BENIMSIN deyip ya allah ne diyim yani sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar