Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Web Tasarım-Mail Form

Sholver

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bir sayfa var yaptiğim dream Dreamweaver ile yaptığım,sitede bir mail formu oluşturmak istiyorum ziyaretçinin login vs sistemlerine gerek duymadan sayfanin altinda bir forma [Mail adrsini] [Mesajini] bosluklara yazmasini ve bunu gonder diyerekten benim istedigim mail adresine Web Site mesaj subjk. ile atmasi mumkunmudur?Biraz arasitirdim bi kac yerde script sanirim bu isi yapan FormMail.pl adinda bir dosya Dl ettim fakat nasil kullanicami bilmiyorum bilgisi olan arkadaslar var ise yardimci olurlarsa sevinirim.

Script sanirim.
indirdigim script burda belki anlayaniniz var ise bunu deneyebilir sahsen nasil kullanicam cozemedim.

PS. Google e hede yaz höde yaz ara demeyiniz,gerke yok...[signature][hline]Shôlvèr Stâ®
Design Everywhere
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
Ya ben birşey sorucaktım.Bu php hakkında hiçbir bilgim yok ve serverım php destekliyor.peki bu php sayfasında acaba kendi dizaynımı kullanabilir miyim?yoksa bunu kullanmak zorunda mıyım?
bide şu butonda submit olayının herhangi bir script şeklinde hazır varsa yazabilir misiniz?[signature][hline]Arian Elwing
!?Papyrus!*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...