Sholver Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Arkadaşlar bir sayfa var yaptiğim dream Dreamweaver ile yaptığım,sitede bir mail formu oluşturmak istiyorum ziyaretçinin login vs sistemlerine gerek duymadan sayfanin altinda bir forma [Mail adrsini] [Mesajini] bosluklara yazmasini ve bunu gonder diyerekten benim istedigim mail adresine Web Site mesaj subjk. ile atmasi mumkunmudur?Biraz arasitirdim bi kac yerde script sanirim bu isi yapan FormMail.pl adinda bir dosya Dl ettim fakat nasil kullanicami bilmiyorum bilgisi olan arkadaslar var ise yardimci olurlarsa sevinirim. Script sanirim. indirdigim script burda belki anlayaniniz var ise bunu deneyebilir sahsen nasil kullanicam cozemedim. PS. Google e hede yaz höde yaz ara demeyiniz,gerke yok...[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 hostunun php desteği varmı ? perlden annamıorum ama benim yaptığım feedback türü var bi php scripti veriim onu[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Var sanirim emin dğeilim https://www.turkticaret.net/siberhosting/webkolik.php hostum turkticaret ten webkolik paketi ben detayli okudum ama asp ve php den bahsetmiyor sitemde malüm html zaten..[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 türkticaretin her paketi php destekli bildiim kadarıyla http://members.lycos.co.uk/devarthur/upload/feedback.rar c/p needed ?> arasında sadece mail ve etiket kısmını editleyip dışındakileri idlerini değiştirmeden düzenleyebilirsin[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Ya ben birşey sorucaktım.Bu php hakkında hiçbir bilgim yok ve serverım php destekliyor.peki bu php sayfasında acaba kendi dizaynımı kullanabilir miyim?yoksa bunu kullanmak zorunda mıyım? bide şu butonda submit olayının herhangi bir script şeklinde hazır varsa yazabilir misiniz?[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar