Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kablonet hız sorunu

Apache

Öne çıkan mesajlar

Daha önceleri yaşamıyordum wow uğursuzmu geldi anlayamadım.Sabah açtım oyunu 1 saat kadar düzgünce oynadım sonra bir anda latency 2000 in üstüne çıktı,2 saat kadar hiçbirşey yapmadan bekledim iki saatin sonunda latency eski durumuna geldi ve oynamaya devam ettim bir buçuk saat önce gene latency coştu,bende coştum açtım telefon adam normal dedi.Gene açtım gene normal dedi.İp reset attı(ne alaka anlamadım tabi),fişleri çektirip kontrol ettirdi,modemi kapattırdı,açtırdı birsürü abuk sabuk şebeklikten sonra az önce gene latency 2000 in üstüne çıktı.Ankara'da başka bir kablonet kullanıcısı böyle bir dertten muzdaripmi?[signature][hline]shinsetsu desu..
Sosyal ağlarda paylaş

Bende Ankaradayım. İnteraktif kablo. Bundan 3-4 ay önce beta başladığında ortalama 120 gibi bir "ping" le oynarken şimdi ise 250+. Onun dışında en fazla 500 gördüm. Her geçen gün artıyor sanki...[signature][hline]pff
Kritiğiniz bol olsun

[Bu mesaj OffChu tarafından 22 Şubat 2005 22:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Benim 400-600 arası geziyor. 128 kablo. Level kasmayı engellemiyor fazla =)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Sosyal ağlarda paylaş

cozutma vaktim yaklaştı artık.interaktife telefon açıyorum diyorum tüm internetim yavaş,kadın yok sizin yurtdışındaki oyunda bir sorun vardır diyor.Teker teker izah ediyorum bakın ne web browserın hızı düzgün,ne aldığım pingler düzgün netteki tüm aktivitelerim yavaşladı diyorum.Hmm anladım şöyle yapın oyunun üreticisiyle görüşmeyi deneyin diyor.Sinirden köpürdüm anlayışsız,kıtın önde gidenini koymuşlar yoldan geçen adamı alıp koysalar oda böyle kıvırır.kendimi c4 yapımına vermeyi planlıyorum bir hafta sonra internetiniz uzun bir süreliğine kesilebilir haha[signature][hline]shinsetsu desu..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...