zivziv Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 bana birkaç kitap,site kısacası 3ds max 6 için tutorial bulacabilceğim birşeyler söyler misiniz?baktım süper şeyler yapmışsınız.bunları yapmak için çizim yeteneği gerekiyor mu?[signature][hline]zivzivde zivzivmişde zivziv... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 yetenekten ziyade 3dsmax bilmek gerekir. kitap olarak pusula yayıncılık,nezih kanbur tavsiye ederim[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 www.tr3d.com al türkçe en iyi kaynak bildiğim tutorial için.[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Isırırım,bırakmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 http://www.3dkingdom.org/ yetenek konusuna gelince, cok calismayla her sey mumkun. Ama ne yapmak istedigine bagli, karakter yaratmak istiyorsan biraz yetenek de fayda var. Hatta biraz temel resim ve cizim kitaplari alip calisirsan faydasi kesinlikle olur, tavsiye ederim. 5 senedir 3d isinde olan biri olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar