menzori Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 slmlar. aresten 155mblık bi oyun indirdim. setup.ı yok sanırım dos oyunu. oyunu açtığımda dos penceresinde program belleğe sığmayacak kadar büyük diye bi hata çıkıp pencere anında kapanıyor. yardım ederseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ramle ilgili birşey sanırım[signature][hline]www.talonofdragon.tk Frp-Fk Sitesi-Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Biglisayarındakı ram ile bir sorun war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
menzori Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 ram den olduğunu zannetmiyorum 1024mb ram war. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 hehe ilginç "Program too big to fit in memory" eski dos hatası :) isterse 123123 gb belleğin olsun yine verirdi o hatayı.(konvansiyonel belleği kullanıyordu oyunlar galiba, 640 k ile sınırlıydı o da) memmaker ı kullanırdık da bi işe yaramazdı, sonra oturup bütün tsr leri loadhigh la high mem e yüklemeye çalışırdık ehu :D sonra QEMM vardı falan heheh eğlenceliydi o zaman oyunları çalıştırmak. programın exe sine sağ tıkla özellikler de, ordan bellek bölmesine geç, otomatik olan tüm ayarları en yükseğe çıkartmayı dene. o şekilde çalışabilir. bir de diğer bir yöntem de dosbox ı kullanmak, tıkınız. dos oyunlarını dosboxdan oynamak daha mantıklı tabi emülatör olduğu için iyi bir işlemciye gereksinim duyuyor.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! [Bu mesaj Rahan tarafından 23 Şubat 2005 07:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
menzori Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 ya kusura bakmayın hep bööle meşgul ediyorum ama dosboxta açmaya çalışınca dosbox penceresi de kapanıyo hemen çalışmıyo. exe ye sağ tıklayıp bellekleri sona getirdim olmuyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar