DReaM_BoY Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 ya arkadaşlar herkezin başına geliyo bu hacklenmek olayı.nedir anlamadım?kafeden de giren hackleniyo evden girende. hacklenmemek için neler yapmalıyız.hiç hacklenmemiş birisi yazıversin bi zahmet[signature][hline]Name:DreaM_BoY_ Server:Diez Race:Karus Job:Paper Mage Level:5x Np:100 onuda para ile aldım Clan::hrr: Champions :hrr:
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 20 tane cafeden bağlandım. evde ne bir firewall ne de başka birşeyle korunan pc den girdim. Ama bi türlü hacklenemedim. Nasıl mı? *!Hiç bi Fikrim YOk*[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 insanın başına gelene kadar korundugunu sanıyor ama şuana kadar hacklenenlerin büyük çogunlugunda ne trojan var ne keylogger nede başka birşey oyun içinden mi hackliyorlar napıyorlarsa artık.[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
experienced Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 bir tek kural var oyun içindede dışındada hiç bir yabancıya güvenme .senden msn isteyen hiçbir yabancıya verme bilgisayara yabancı dosya yükleme kafede oynarken kafenin yeterince emniyetli olup olmadığını bil(trojen ,keyloger).
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 onunla alakası yok uskonun güvenligi 0 vaziyette my account tan bile girebiliyor millet biraz denemeyle.[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
Knixue Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Sadece bizim güvenliğimiz yetmiyor. K2nin güvenliğininde çok iyi olması lazım ki daha gecen gün GMi hacklediler. :hmm:
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 E tabi herşey karşılıklı,karşı tarafında korunması gerek.Onunda yöntemleri var tabi :hmm:
Öne çıkan mesajlar