LooNy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Clanımıza Saglam Arkadaşlar ArızaRuz..Özellikle İce İle Flame Büyücüler... Teşekkürler.. [email protected] Server = xgenon 2 Nick = LooNy[signature][hline]
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Human / orc / clan adı? :-)[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
korneroth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 BÖLE BODOZ BODOZ YAZINYONUZ FORUM KİTLENİYO İNSAN ORC/İNSAN CLAN ADINI YAZAR NOOOOOOOOOB LOOL!!!1
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Bu tür konularla hiç bir şekilde başlık kilitlenmez. Konunun içeriği veya saptığı konular yüzünden kilitlenebilir.[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 niye xgenon 2??? ben bu mantığı anlamıyorum hiç!!!! BÖyle saçma bir şey olmaz. artık şu ben 1 de oynuyorum 2 de oyunuyorumu geçin. Hangi server lagsizse millet orda oynuyor. bilmeyen farklı anlıcak... *!bi an hırs yapar*[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."
Dismandler Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 ben hangısınde dc oluyorsam dıgerınde oynuyorum mısal :)[signature][hline]Biri çay koysun lütfen! bıde nasıl saglam adam onu anlamadımlvl 60 ustumu?? [Bu mesaj Dismandler tarafından 23 Şubat 2005 15:47 tarihinde değiştirilmiştir]
experienced Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 arkadaşlar adam buraya bişeyler yazmış clan kurdum adam arıyorum dio eyer ilgili deilseniz bu konu ile adamın laflarını yerden yere vurmayın yıkıcı deil yapıcı yorum yapın.
Öne çıkan mesajlar