Bert Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Sanırım gözlerim bozuldu ve yakında bel fıtığı olabilirim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
remat_lightstone Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Ben de FRP ile karşılaştırıyorum. Arada DM'e şurda duran başında ünlem işareti olan guard'a gidip onla konuşuyorum gibi şeyler söylüyorum. Allah'tan bizim DM anlayışlı.[signature][hline]Remat Lightstone Elder Warrior, Paladin of Moonglow Remat Level 10 Human Paladin, Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: T0RN4D0, 22 Şubat 2005 19:55 tarihinde demiş ki: 13. Oynamak isteyip oynayamayanlarda Ruhsal bunalım görünüyor. (Nadir bir kötü özelliğidir) basım donuor !! salyalarımı tutamıormmmm... arf arf !! bili bili bili pfff oyunum yok ! niahah zuhaha *farts* pff ....[signature][hline]Reality is just a fucked up Dream ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar