MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Ya bende hatunlara sonuna kadar taparım ama gaylerden oluşan bu nefret nedir yahu? Sanki her gayin aklı fikri şeyde.. Paso ne zaman sex yapıcam diye düşünüyor sanki.. Gay diyince neden hemen göt geliyo aklınıza annamadım.. Öpüşmek felan örnekleri.. Siz her gördüğünüz/hoşlandığınız hatunla sex fantazilerimi kuruyorsunuz ? Bazılarının eli değse sanki asite değmiş gibi kaçıyo. Sanki ereksiyon olacak herif dokunmayla.. Onlar sizi hatunlardan hoşlanıyorsunuz diye yadırgıyor mu? Bu şeye benziyor; Uzakların kaptanına sormuşlar, senelerce denizde nasıl yaşadınız? O da cevap vermiş, peki siz senelerce karada nasıl yaşadınız? Gaylerde genetik bişi bu. Nasıl engellesin?[signature][hline]lölö mustafa.. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 nasıl beyendine baglı tabi.[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 tabi ki o kişiden uzaklaşmanız mantıklı olur ama böyle döverim, küfrederim olayı gerçekten çirkin. sonuçta onlar insan, siz karşı cinsten biri gelip sizden hoşlandığını söylese böyle yapar mısınız? asla sonuçta bi bayan olarak gaylerden ben de hoşlanmıyorum ama bu tercihlerine saygı duymamamı gerektirmez[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 "top musun lan sen" derim, kızarım belkıde küfrederim.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Tabana kuvvet...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
curie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ilginç tabi daha hiç rastlamadm öle birine ama .nese... valla önce bi kocamaan şaşırır,sonra da kibarca daha iyilerine layık olduğunu söylerdim:P(onun açısından da düşünmek lazım.kırmamak lazım,hoşgörülü olmak lazım di mi)asla kabul etmem bir daha da eskisi kadar yakın olamam heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 tabi karşımızdaki de neticede insan. kibarca reddederim daha da üsteliyorsa işi ilerletip bilimum fiziksel darbeler vermeye kadar getiririm ve kaçarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Eşcinsellere olan bakış açısı mı? 25. saat filminin en güzel sahnelerinden biri. Edward Norton (hörmetler) tuvalete gider ve aynadaki "fuck you" yazısını görür. Ve başlar herkese küfretmeye. Azınlıklardan tutun zencilere, babasından arkadaşlarına. Bu sırada eşcinsellere de küfrederken gösterilen sahnede ele ele tutuşan iki erkek vardır ve biri : Penis büyütme ameliyatı için para biriktirdim gibisinden bişey söyler. Yanlış mı? Belki abartılı olabilir ama bir erkeğin bir erkekten hoşlanması sadece cinseldir bence. Nerden mi biliyorum? Bi arkadaş ee..umm...şey ..işte.[signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 25.hour'un en çok o sahnesine hastayım bende.. =)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
x_down Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 sen ne gsl şesin öle..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Bi yaz Kuşdasında trafikte motrola beklerken yandaki arabadan biri bana laf atmoştı.Bi baktım bi eleman göz kırpıp gülümsüyor.Sonra kartını falan uzatmaştı ben tabi şaşkınlık içinde almıştım kartı ve ordan kocaman motorla aralardan hızla uzaklaşmıştım.İlginç bir deneyimdi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Conni nooldu len gay'ler le mi ilgilenmeye başladın artık :P[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Dikkatli ol.. [Bu mesaj rexx tarafından 20 Şubat 2005 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reinforcement Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 o_O cocuk o zman abayi yakmis demektir ben o cocuktan bayaaa bi uzaklara kacard1m :) cokonat reklam1ndaki gibi :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 tanıdığım biriyse "mal mısın?" tanımadığım ama saygı gösterebileceğim biriyse "ben senden hoşlanmıyorum" tanımadığım ve zevk arayan biriyse "kafa atarım"[signature][hline]How to overcome destructive criticism? Just love a little more, that's all. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Sen bi başka çıktın diyip topuklarımı dötüme vura vura kacardım... Yada şiddetle uyarırdım :D[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir... Ülker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Uzak mesafeyse kaçarım, yakındaysa bi tane vurup kaçarım. Homofobiklik kötü şey eho. Bi de kıllı birşeyse öehhhh.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: freeedom, 20 Şubat 2005 22:22 tarihinde demiş ki: güler gecerim beyenilmek guzel ıykkk [signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 hep hayal ettiğim şeydi de =)[signature][hline]FUCK= Fornication Under Control of the King pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 neler varmış neler paticikte :lol:[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ehuehuehu yalan dostum aşk diye birşey yok da diyebilirsin[signature][hline]FUCK= Fornication Under Control of the King pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 hımm siz ikiniz fazla yakınlaştınız =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: arcane, 20 Şubat 2005 02:59 tarihinde demiş ki: nerden buldun yahu ? Çok yaratıcı :)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Uzaksak kaçarım.. Yok yakınsak ve sırnaşırsa kafa atıp kaçarım.. Bi şekil kaçarım yani..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paranoidandroid Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ''delikanlı gaymişsin'' derdim[signature][hline]screw you guys , i'm goin' home ... a.k.a. Marvin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar