ALPALPALPALPALP Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 arkadaşlar şu oyuna bilen biri vasa bana yardı etsin çümkü giremiyorummmmmm?????***yardım ediiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 sorun tam olarak nedir? sorunu anlayabileceğimiz şekilde yazarsan tabiki yardımcı oluruz.[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 bir hatamı veriyor yoksa biyerdemi takılıyorsun,biraz açarsan..[signature][hline]| Paticik KO Editör | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 abi silsenize şu başlıgı ne sorun belli ne anlattıgı belli gereksiz bir topic.[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 sorununu yazacak diye bekliyorum.[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 ben söliim sorununu kaşıntısı tutmuş adamın sinirini burdan çıkartıyo[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 sorunu yazmadan daha konu silinmek ya da patlamak arasında gel git yapıyor zaten kafam sisti bugun son yarm saattir buraya takılıyorm birazcık sacmalayablirm arkadashlar ish cıkısıma yarm saat kaldı da mesela simdi oldugu gibi ne kadar gereksiz bir yazı yazdım.
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 yok sanmam. bana özelden mesaj attı. "oyuna giremiyorum" diye. bende "foruma yeni başlık açarsan, sorunun çözümünü bilen arkadaşlar yardım ederler" demiştim. Hem belki aynı sorunu yaşayan başkalarıda vardır veya ileride başkalarıda yaşar, onlarada bir çözüm yolu olmuş olur diye düşünmüştüm.[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 sen bilirsin ...[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
Öne çıkan mesajlar