KingMadboy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Millet le dalga gecerken! bizim başımıza geldi! Ne geldi?? sabah oyuna bi girdim char ve bankam boş boş duruyo :( hem kendime acıyorum hemde soyana! zaten fazla birşeyim yoktu boşuna ugraşmış oldu kimse! Bide beni ugrasıracak o kadar gereksiz itemi geri toplamak için! Evden oynuyoz yine soyuluyoz bide cafeden felan oynasak ne olcak :')[signature][hline]Server: Ares Nick : Kefase Class: Mage Race: insan LvL: 45+ Clan: Combat
KingMadboy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 o degil oturup tekrar birşerler kasalım dedik! bu seferde 10 dk için server kapancak dediler saat 09,26 da hala acmadılar! bu adamlara saat hesaplarını tekrar ogretmek lasım malmıdır nedirler![signature][hline]Server: Ares Nick : Kefase Class: Mage Race: insan LvL: 45+ Clan: Combat
Zeyno Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Bizde beklioz :) Bu arada gecmiş olsun.[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :Zeyno CLaN :Atlantis LvL :5x Mage
aKuMa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Sifreni felan degistirdin degilmi ? bilgisayarınıda kontrol et. trojan , backdoor, keylogger varmı
KingMadboy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 bilgisayarda birşey yok! şifremi bilen felan da yoktu! ne oldu anlamadım ya toplasan 5 6 m anca cıkardı banka ve ustumden en fazla! fazla takmıyorum! şifremi felan degiştirdim! hemen de oyuna giremiyorum! o deli ediyor beni :([signature][hline]Server: Ares Nick : Kefase Class: Mage Race: insan LvL: 45+ Clan: Combat
druenler Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 10 dakika bakim yapacagiz dediler yarim saat oldu yuh be.[signature][hline]Nick: Druenler Level: 4X Clan: ::SuperNoVa:: Server: Diez
KingMadboy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Birde unutmadan bugün akşama kadar para kasıp skilleri yenileyecem! bi lamia yı bile buff suz kesemiyorum! deli oldum %72 den 54 de dustum 7 8 kere öldüm! 131 int 134 mp var! ne yapayım? Birde düşünüyorum ben şimdi fire/ ice im . light /ice mi olsam kolay party buluyo light mageler apos deru ayagına! yada ice/ fire mi olsam! bi fikir verin! herseyi yenileyecez nasılsa araya statları skilleride katayım! ( bu kadar parayı nasıl bulcaksın derseniz size ip ucu server lar acıldıgında kekurkekuka boss ları spawnlanıyo 6.5m kafadan )[signature][hline]Server: Ares Nick : Kefase Class: Mage Race: insan LvL: 45+ Clan: Combat
vktk Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 birgisayarınımda birşey yoktur konusunda daha dikkatli olmanı tavsiye edeceğim. bende hacklendikten sonra 3 program ile taratmıştım birşey çıkmamıştı.4. program keylogger buldu. makinanda keylogger yoksa veya trade hack yemediysen zaten hacklenmene imkan yok!!![signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Lifestoned Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 geçmiş olsun[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= [b]KO Ares Server - Orc Rogue [b]KO Ares Server - Orc Priest
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Eğer pc de bireşy yoksa en çok kullanılan taktik olan bi arkın senin şifreesni çaktırmadan öğrenmiiştir...[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Benimde accountum çalınmıştı. Hiç bir keylogger, virüs ve benzeri birşey yoktu bilgisayarda. :( Tekrar geçmiş olsun. Birşeye ihtiyacın olursa söyle diycem ama ben aresteyim :([signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
aKuMa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Adam da areste iste.[signature][hline]CrystaL LvL 2x Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Yanlış kişinin bilgilerini okumuşum :) Birşeye ihtiyacın varsa haber ver. Nickim PaperQueen. Ares2 deyim devamlı.[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 KingMadboy hadi yine iyisin.:))[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."
aKuMa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 adama bir staff ayarlarsın artık :P[signature][hline]CrystaL LvL 2x Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 en salamanderından :P Fatih bi kere yardım edicem dedin kurtuluşun yoook ;) Ya ben areste olsam ederdim ama xgenındayım MALESEF ;)[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."
aKuMa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Bende diez deyim malesef :) ares te olan bi sen varsın ehe[signature][hline]CrystaL LvL 2x Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 [Bu mesaj aKuMa_Tr tarafından 23 Şubat 2005 15:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 nolcak la veririz tabi ne varsa. mezaramı götürcem. benim char paper, zaten kullanamıo başkaları faydalansın bari :D[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 fato o ne iş olm queen mueen bozmasın seni eheh akuma hocam bişey sorucam hemen akabinde keylogger trojan vs. yoksa bu adamlar gm aracılıgıyla alabilirler mi accountu yada trade den fln bi dümenler çevirip mi alıyorlar? bide sen hiç hacklendin mi hacklenmediysen nelere dikkat ediyorsun anlatırsan sevinirim.[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
KingMadboy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Arkadaşlar sagolun item ve para sorununu ortadan kaldırdık! ( gold bar ) peru imf yardımı! ilginiz için teşekkür ederim![signature][hline]Server: Ares Nick : Kefase Class: Mage Race: insan LvL: 45+ Clan: Combat
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 oh$ gold barmı? clanmı verdi? hangi clan o? clana çaycı, getir-götürcü lazımmı ? :hmm:[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 gold bar mı? o nasıl iştir abi bende hacklendim ozmn banada yardım edin[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
Öne çıkan mesajlar